Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

torsdag 10. januar 2008

en smak på livet som tobarnsmor

her i sverige herjer nå kräksjukan (les: spysjuka). en etter en ligger man nede for telling. siden jeg lå nede for telling sammen med samtlige medlemmer av familien voll når awa linnea og jeg var i norge før jul, regner jeg meg for immun denne gangen. francis derimot er rammet. på mandag morgen tikket det inn en melding på mobilen min, fra dan og elisabeth, som begge lå krank. de lurte på om det var noen som kunne passe natanael (1 år) noen timer. jeg takket ja, lånte tvillingvogna til miriam og troppet opp for å hente han.

det var gøy! ikke noe særlig pes. morsomt for awa linnea. jeg følte meg ganske angelina jolie når jeg gikk og handlet med tvillingvogn. ungene oppførte seg eksemplarisk. awa linnea var ikke på langt nær så utålmodig som hun kan være i vogn, ettersom hun hadde selskap. jeg lagde middag og bakte brød, lekte, barna så på barnetv, fikk kveldsmat og så var det tid for å levere natanael tilbake.to ganger bærte jeg to barn (samtidig) opp og ned trapper. det fikk meg til å tenke. på angelina jolie. det er nemlig ikke det letteste i verden å bære to barn samtidig. og med kjeldresser på er det ekstra tungt. men når angelina er i se & hør og sånn, så bærer hun ALLTID på MINST 1 barn - og gjerne på 2 stk! og brad pitt kommer diltende etter med de andre to på armen. har jeg ikke rett?:) ikke så veldig rart at hun er så tynn. jeg hadde sikker også sett sånn ut dersom jeg bar på x antall barn hele dagen lang. i stedet for får jeg telefon fra SATS som bare lurer på om alt er bra med meg og som sier at de savner meg og at jeg gjerne må komme å trene en dag SNART. tanken slår meg: skal jeg heller adoptere 3 barn? slippe fødsel + være garantert slankhet?

3 kommentarer:

Sverre sa...

Haha.. nei, skaff dæ onga på orntli vis:P

Anne Linn sa...

haha. man blir alltid glad av din blogg, Maria! :D du har så mange finurlige tanker i hodet ditt. Jeg liker deg! puss o kram!

BLAFRE DESIGN sa...

Jeg må le - så bra du skriver! Morsomme betraktninger. Håper kräksjukan er borte for lengst, jeg vet (dessverre) hva du snakker om på det området, Nora har nettopp hatt en runde. Artig å oppdage bloggen din. Ha en fin dag og takk for visitten på min side :-)