Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

fredag 15. februar 2008

each day is valentines day...

i går var det store samtaleemnet på öppna förskolan hvem som hadde fått hva av mannen sin. min nye albanske mamma-venn viste stolt frem et par øredobber hun hadde fått av den snille mannen sin, og ville deretter selvfølgelig vite hva jeg hadde fått. jeg prøvde å forklare at jeg ikke engang hadde sett francis, ettersom han har praksis og forlater heimen før vi andre har våknet. min kjære albanske mamma-venn smilte litt overbærende og rista på hodet og mumlet noe som kunne høres ut som "det är inte bra"...

...da jeg kom hjem fra café life i går hadde francis huset fullt av sterkt parfymerte menn (neida, men det lukta litt manneparfyme her ihvertfall) og jeg søkte tilflukt på soverommet til alle hadde gått. når jeg kom inn var rommet fullt av värmljus, det sto en flott bukett røde tulipaner på nattbordet + en eske konfekt + en gave som viste seg å være en bok. koselig.

i kveld har vi barnevakt og skal ut og spise + gå på kino og se "ps: i love you". det var min valentinesgave til ham (med et lite innslag av egoisme i form av filmvalg, hehe). det blir fint, for vi har nesten ikke sett hverandre på 3 uker.

1 kommentar:

jonætta sa...

så koselig. :) æ førr min del landa kl. 02.15 på tromsø lufthavn på valentines day, og da va d ikkje romantikk som va i tankan mine. da va det søvn som blei prioritert. ;p ..men æ fikk et hyggelig valentines-kort på Arlanda Airport fra nån som sto å delte ut. :) men må ærli innrømme at æ ikkje bryr mæ så mye om den dagen. den e amerikansk. :)