Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

lørdag 13. februar 2010

alt om min mor del 2

Jentene og jeg har nå kommet hjem til det høye nord på en etterlengtet vinterferie! Det er sååå deilig. Här kan man btw tala om snöstorm, svenska vänner: lite mer action än några oskuldiga snöflingor i luften... ;)
Gjett hva mamma fant i et skap her etter en rundvask?
T h e N e e d l e .
Det stemmer. Den 2,3 cm lange nålen som jeg hoppet på i formingstimen (beskrevet her ) - med nålhodet først. Spissen fant vi i sokken min. Tenk det! Der var den, godt innklistret i malingsteip, som et evig bevis på den traumatiske opplevelsen på Sommarøy Barneskole. Også så komisk at den dukket opp akkurat nå! Hehe...
Se på dette:
Mamma er lettere sjokkert over forrige innlegg, og ikke fullt så henrykt over å bli sitert eller het det hengt ut? Hehe... Her handler det om å ikke ta seg selv sånn på alvor, mamma! ;) på bloggen min. Og hva passer den fandenivoldske sinn bedre da, enn å pirke litt i selvhøytideligheten nå, i anledning morsdagen og alt?
Her er et bevis på vi-er-friske-sterke-vikinger-mentaliteten jeg vokste opp i:

Mamma - her i horisontal posisjon over svigersøsters Pilatesball, på grunn av Lumbago. Ikke en gang intense smerter kan hindre Mrs. SuperWoman i å delta i den evige jakten på støvkaniner...

I love you, Mamma!
Du får oss alle til le av deg, unnskyld, med deg. ;)
Du er verdens beste og mest fancy mamma, og en høyt elsket Mormor.
Gratulerer med morsdagen!


2 kommentarer:

Sukkerspinn sa...

Hihi, herlig! Lurer fortsatt på hvordan du klarte å hoppe på en nål.. Sto den på høykant liksom? I såfall lurer jeg på hvem som er så flink å balansere en nål på høykant. Håper vi kan sees før dere reiser igjen!
Gratulerer med morsdagen, du også =)

Anonym sa...

ja hun er herlig den mor di! Hvem bryr seg om rygghall og nåler invortes når det er hus som skal vaskes og ryddes.. hallo.. :)
Det er forresten toppen at du er her, midt i snøkasoet. Klem
Astrid