Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

fredag 8. juni 2007

sommer i sverige!

det er så herlig her nede nå! 25 grader i skyggen, sol, sol, sol, ferie for hele familien, sosialt, nyte livet....deilig! det er under en uke igjen til vi reiser nordover, så vi sprengkoser oss og lader opp batteriene før vi entrer kjøligere forhold:)

her er noen glimt fra livet vårt for tiden:

med fjortisene på leir:
kose oss i parken:awa linnea's første møte med en king size skildpadde:

kjøre karusell med mamma:5 kommentarer:

jeanette i det kalde nord sa...

ååhh.. æ vil åsså. :) har savna malmö helt sia vi dro derfra, så skjønne godt at dåkker ikkje har flytta til det kalde nord enda. :) men en dag håpe æ jo at vi kan bo nærmere hverandre. :) kos dåkker masse! :) stor klem fra mej & mine

prinsesselisabeth sa...

korr pææææn dåkker e:)
blir bra å finally møt dæ, e jo sånn ett år sian sist. har eksamen 20.juni, men etter det e æ fri som fuglen.

Sukkerspinn sa...

Du vet virkeli å legge ut rette bilda så alle skal bli SYYYYK etter å endeli møte dokker igjen, altså! Let me tell you; det funke!
Fantastiske bilda! Ser herli ut!
Glede mæ SÅ til å se dæ igjen! (og ikkje BARE fordi det betyr at eksamen e over;P) Prepare to hang, sir æ bare!

Anne Linn sa...

O, deilige Sverige!! Så søte dere er! Høygravide meg er glad jeg har en noenlunde kald stue å søke tilflukt fra varmen i... :) Det fine været er Guds innflyttningspresang til oss, tror jeg da ;) Håper dere får det finfint i Norge! Pjuss o kram fra meg og magen!

hannah sa...

skal ikkje klage så mye på det kalde nord her...satt i forrige uke ute på gresset å leste på eksamen og ble faktisk solbrent!!!
:)