Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

onsdag 19. september 2007

FRAMSKRITT.

Det er liksom ikke måte på hva som skal utforskes og testes ut om dagen. Awa Linnea er tøff og ganske uredd (unntaket er når det skal støvsuges eller når mamma føner håret, det er fryktelig skummelt), og suser avgårde i ei rasende fart. Hos sin jevnaldrende kompis, Natanael, fikk hun for første gang prøve sånn gåvogn og det var veldig gøy. Når Natanael selv ville gå med den krøyp hun bort, reiste seg opp, puffa han vekk og stakk av med vogna....hehehe, jenta si det! I et par uker nå har hun tatt et par skritt innimellom.

Men på forrige fredag slo hun virkelig til å gikk 6 skritt helt selv! Denne mammaen fikk tårer i øynene! Lille jenta mi!:) I dag gikk hun noen skritt bortover gulvet mens hun klappa til "Friends"-vignetten, hehehe!:)

Spennende nå altså.
Ville bare si det.

5 kommentarer:

Jeanette sa...

vet du, når æ ser ho på bilda å ser ho live så forvente æ at ho både skal snakke å springe over golve! ho ser jo ut som en 2-3 åring! hehe.. :p ho e kjempeflink! :)

Sukkerspinn sa...

Se kor STOR ho har bliiittt!!! No e d nesten som Æ får tåra i øyan altså! Og d e sant som ho Jeanette sir, æ måtte faktisk klikke på bildet og få d forstørra for å være sikker på at ho ikkje hadde sminke på sæ!
Nydeli, e ho!

Sverre sa...

ahh.. søteste i verden<3

tante heidi sa...

Hælledussan, tenk at ho e blitt så stor, næsten så man blir redd., men du værden kor skjønn ho e. Kos dæ masse me ho.......
kjæmpe klæm fra ho tante heidi

mona sa...

ho e nu bra fin den der lille tulla di!! tenk ho går maria! snart må han francis fram me hagla!