Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

fredag 7. september 2007

Maria VS. Beyonce

Jeg ga Francis følgende problemstilling her om dagen:

Desember 2000: Du bor i Honningsvåg, og er på en nyttårsfestival hvor du treffer en nordnorsk jente ved navn Maria. Du blir ganske betatt og dere holder kontakten en stund, men så blir det klart etter ca. 3 mnd at du skal reise 1 år med JRA. Dere bestemmer dere for å holde kontakten, og dersom følelsene er ekte kommer 1 år fra hverandre bare virke styrkende for et evt. framtidig forhold.

Desember 2001: Du reiser til Barcelona med JRA for å bo der i 8 mnd. Her blir du kjent med en fyr ved navn Fernando Carreira som jobber som Event Manager. Beyoncé skal holde konsert i Barcelona, og Fernando har ansvar for en del greier ved arrangementet. Siden dere har blitt så godt kjent, inviterer han deg med på konserten, og du for også komme backstage etter konserten + være med på Afterparty. Beyoncé legger umiddelbart øynene på deg, og blir svært betatt. Hun gjør det klart for deg at hun ønsker å bli mer kjent med deg og håper på en framtid sammen.

Hvem velger du, Maria eller Beyoncé?

Hva Francis svarte?
"Jeg må jo innrømme at et liv sammen med Beyoncé virker fristende."

Thank you very much, babe.

13 kommentarer:

Kathrine sa...

Haha - Francis er iallfall veldig ærlig.

Berit sa...

Ha ha ha, du la kanskje opp til det svaret selv???

Kathrine sa...

Men en ting må jeg si: han hadde tapt skikkelig mye på det. Hvem er vel hun sammenlignet med en krafttønne fra Sommarøya?

Anonym sa...

Han hadde jo gått glipp av den utfordringa det e når han sku på jobb t hotelle. Tenk å gå glipp av ei sånn spenning. å for ikkje å snakke om svigers, tenk for et tap..... Du hadde nok lett etter meininga med live hvis du va sammen me ho Bejonse, tanken om at det finnes ei vakker dame der ute en plass, ville ha fortært dæ. Du hadde drømt om de blåe øyan,den skravlete og hissige skapningen fra ei øy..... du ville høre teinna skrike, det e ho Maria du skulle ha valgt!!!!

Sukkerspinn sa...

HÆ!? SA han det?!
Vetka? Æ trur han hadde vært driiiitlei etter et halvt år som hennes piccolo, altså. Må vel være mye bedre å få være din piccolo? :D Ja, og Awa Linnea sin, da.
Æ e sjokkert.

Silje-vanilje sa...

Det er kanskje gigolo du tenker på, Frk Sukkerspinn :o)

Jaja, Maria. Skjønner at dette var tøft å høre, men nå har han nå valgt deg da -på livstid

Sukkerspinn sa...

*kremt*
tenkte ikkje æ sku dra 'an så langt i tilfelle Awa Linnea les denna bloggen når ho blir litt større...

Beyonces Piccolo sa...

Det er ikke ofte (les aldri!) jeg legger inn en kommentar på blogger, men vil bare si at så klart er det gøy med hypotetiske spørsmål som man former etter det svaret man VIL fram til.... Men det slår ikke det som maria sa til meg i dag. Hun har sett en sånn typisk amerikansk danse/hiphop/romantisk/ film med kjekke afro-amerikanske gangstere som "Egentlig" er kjempe snille og koselige! Og i dag sa min elskede kone til meg med et smil rundt munnen at hun er SÅ forelsket i han ene at hun kjente hjertet sitt banke høyt, og sitat: " Det va som om æ va forælska for første gang!" Hei maria! Sorry men måtte bare dele det for å veie litt opp i den ellers så fantastiske bloggen...

Silje-vanilje sa...

MARIA DA!!! Sa du virkelig det??

ingen andre enn ho jeanette sa...

dåkker har ikkje vurdert å bli med i en såpeserie eller nåkka?.... hehe...francis, æ skal støtte dæ i din kommentar, førr æ har sjøl vært i dåkkers nærvær (april 07) kor ho maria brøyt ut foran tv'n "åh, æ e så forelska i han der!"
maria, kunne d ha vært han i jurien i top model? hehe.. :p
han francis himla med auan som om d va en daglig kommentar. haha..

geir Bakkevoll sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Din elskede bror sa...

definitivt dæ.. du rule, men ho der andre tøtta e jo temmeli nais da. ikkje at du ikkje e d, men du e jo søstra mi :P

mona sa...

like barn leker best...?;)
vil bare si maria at beyonce har cellulitter!! fysj!!