Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

torsdag 18. oktober 2007

mitt liv som sporty

nå har jeg vært sporty i litt over 1 mnd og det er faktisk ganske gøy å være sporty! jeg har testa ut litt forskjellig: studio (kremt, følte meg litt lost blant mistenktsomt store menn), yoga (LAME!!! hva gjør hundens stilling for meg egentlig? og dessuten: jeg HAR en kropp!!!!!), pilates (interessant, men er det min stil?)......det jeg har landa på er cykel+core, oversatt til norsk: spinning + mage/rygg. det er gøy og jeg føler at jeg har TRENT etterpå, er svett og litt sliten men samtidig pigg og gla. det er ofte de samme som kommer på passene, og kategoriserende som jeg er, dannet jeg meg fort et bilde av enkelte der. av og til er jeg gla for at jeg stort sett går der alene, for det er vanskelig å holde seg alvorlig og ikke begynne å storle innimellom. noen av personene jeg trener med er:

- BUSINESSMANNEN som springer ned på treningssenteret for å ha en sunn og effektiv lunsjpause. han er litt sånn selvsikker og ekkel og sleip, men sikkert en veldig koselig sjel. han sitter alltid ganske langt fram og sykler så svetten renner: bokstavelig talt! uten å overdrive, i swear, det ligger en DAM av svette på gulvet etter han når vi er ferdig. fascinererende. hvor tungt stiller han egentlig inn den sykkelen??

-NYBEGYNNEREN (ikke meg) som minner om en av de lubne karakterene i en marian keys bok. det oser *jegharnettoppbegyntåtreneogholderpåådøpåhvertpass* av henne. hun går gjerne ut en eller to ganger under spinningen, og under mage/rygg ligger marlboropakken trygt plassert ved siden av henne. fnis. stikkord: blondt 80-tallshår, ikke på den moderne måten.

-FLØRTERN/DEN HOMOFILE/DEN DRITFLINKE som jeg ikke helt klarer å skjønne meg på. er han en flørter eller er han en selvsikker homofil kar? han sitter alltid nest lengst fram sammen med sin kvinnelige følgesvenn og er dritflink og roper "WOUW" og "YEAH" når instruktøren spør "är ni på G?". helt fra første pass har han med jevne mellomrom snudd seg bak til meg (som sitter trygt nest lengst bak;)) og lager en sånn eric prydz/call on me-aktig grimase, sånn trekk-hele-ansiktet-sammen-i-en-slags-merkelig-yeah-grimase. hva betyr det? når vi etter spinninga går ned til mage/rygg havner han alltid ovenfor meg, slik at hver gang jeg kommer opp i en crunch eller hva det nå er, så er han der og ser på meg med den der grimasen og, i det siste, kanskje et blunk. jeg har prøvd å smile litt høflig tilbake, men på tirsdag gikk jeg sammen med joseline og trente, og da hun observerte dette knakk hun sammen som bare en rosengårds-fjortis kan gjøre. det var vanskelig å holde seg avbalansert og distansert da. han gjør alle øvelsene på det mest avanserte nivået og det ser ikke ut som om han sliter i det hele tatt.

-DEN SMELLVAKRE OG SLANKE med manikyrerte negler som selvfølgelig har et barn som er mindre enn awa linnea, men som du ikke kan se har født barn i det hele tatt. sånne som plasseres i timene bare for å holde motivasjonen oppe blant oss vanlige dødelige.

over og ut fra et nytt og bedre menneske: dronningmia.

5 kommentarer:

Sverre sa...

Neineinei..... måkkje bynne å trene du å :O

Kathrine sa...

Oi, nå ble jeg nesten litt imponert.
Jeg er overhode ikke sporty for tiden, men ligner en strandet hval.
Kommer sterkere tilbake i 2008.
Cykel+core er forresten veldig god trening - bra valg.

g sa...

har også bynt å trene...spinning.. men når æ ser korsn du rydde menneska i klare kategoria, e æ gla førr at du e der du e - og at æ e der æ e... og at æ ennu ikkje har kjøpt mæ sykkelbuksa...

Berit sa...

Fjellturer er også god trim, g, og der er det ingen som kategoriserer deg... ;O)
Maria: morsomt å lese bloggen din!

prinsesselisabeth sa...

det e pga ho der siste du skreiv om at æ absolutt ikkje har så løst å tren..
sikker på at ikkje du e ei sånn for de andre som e der?:)