Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

mandag 29. oktober 2007

et innlegg om litt forskjellig

jeg er midt inne i en 1 mnd-hjemme-eksamenstid. derfor drar jeg ned på biblioteket på høyskolen hver dag. jeg har skaffet meg coffee card på espresso house, og hver morgen stopper jeg på stasjonen for å ta med en stor cappucino, eller vanilla latte eller chai latte. da føler jeg meg litt hipp og urban, hehehe.;) har dere sett bilder/film fra togstasjonen i f.eks paris? der er det liksom alltid fugler og duer og sånn som flyver/går rundt omkring. sånne bilder/filmer gir meg en sånn god følelse. jeg liker togstasjoner. og jeg liker fugler inne på togstasjoner, får en litt sånn svarthvit 30-talls feeling inni meg da.

i dag var det to duer inne på espresso house på stasjonen! de gikk der og spiste noen sconesrester rett ved siden av meg. det var et litt morsomt syn! noen fikk kanskje litt fugleinfluensa-thoughts, men jeg fikk den der 30-talls feelingen jeg.
etterpå gikk jeg ned til høyskolen...da følte jeg at jeg var i en campusfilm from the states! med en stor, varm cappuccino i hånden, i regn, i flotte høstfarger og grønn lue vandret jeg litt lett til sinns, på en tankefull måte, avsted. jeg elsker bibliotek. jeg koser meg når jeg kan sitte der, omgitt av masse bøker og jobbe/lese/skrive/surfe på nettet. allerbest liker jeg stadsbiblioteket, for det er så gammelt, og der føles det nesten som å være på et slott. men som oftest sitter jeg på høyskolen.jeg tenker ganske mye for tia. jeg tenker på jødedom og kjønnsroller, for det skriver jeg oppgave om. men jeg tenker ganske mye på andre ting også. jeg tenker på hvordan jeg er, hvordan andre oppfatter meg, om jeg er den jeg vil være. jeg tenker på om jeg gjør det jeg vil gjøre. jeg tenker på barneoppdragelse. jeg tenker på å tørre å si i fra, og jeg tenker på å forstå. jeg tok en personlighetstest for en tid siden og tenker litt på den. jeg tenker på om det stemmer. jeg tenker på å bli påvirket av andre, hvordan konsekvenser det får/har fått. jeg tenker på valg jeg har tatt og valg jeg skal ta. jeg tenker på om jeg ville valgt annerledes.

det er vel sånn som skjer av og til. og særlig når det er høst.
livet er så fint om høsten! alle elsker sommeren, men jeg elsker høsten. og egentlig elsker jeg vinteren litt også. men høsten elsker jeg mest.

og by the way, se på denne fantastiske skapningen:2 kommentarer:

prinsesselisabeth sa...

åh, jeg kjenner meg sånn igjen!
både i det du tenker på (spesielt hvordan andre oppfatter meg, og barneoppdragelse...)
og jeg elsker høsten, jeg også.
her i tromsø er det mest vind og regn for tiden.
det er helt rått å se ut av vinduene når vinden og regnet herjer.

awa linnea er jo bare helt nydelig!

Sukkerspinn sa...

!!! Fiiineste engelen æ har sett!!!!
Æ elske også å føle mæ urban me en kaffe macchiato, eller is-cappucino, eller latte-tiramisu på mårran på biblioteket. Det gjør hele dagen så masse bedre å kunne starte på den måten! :D