Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

torsdag 20. desember 2007

søren også, rødstrømper!

for min del er det juleferie som gjelder nå...dagene fylles med awa linnea, adventskos, julenissen, adventskalender, julebakst, juleshopping, ribbeplanlegging, kjøttrull i saltlake, sild og laks i frysern, hjemmelagd rødsaus, livets første juletrekjøp (veldig sjarmerende å bære hjem juletre fra torget), juleavslutninger, luciatog, julekort og julemusikk. det er meget mulig at dette er min favoritt-tid på året.

i år skal vi jo feire jul i diasporaen, og vi forsøker å ivareta så mange norske tradisjoner som overhode mulig. jeg storkoser meg med planlegging av feiring, aktiviteter og mat! jeg storkoser meg hjemme sammen med awa linnea. jeg ser for øyeblikket med litt gru fram imot å begynne å studere igjen i januar. jeg elsker dette husmorlivet. er jeg født i feil tiår? av og til føler jeg at jeg passer litt bedre inn i 50-tallet. what's the big deal, rødstrømper? for øyeblikket hadde jeg vært storfornøyd med mann som forsørget meg og min familie, slik at jeg kunne vie all min tid til å bake, prøve nye oppskrifter, dra på kaffebesøk med venninner og shoppe litt i ny og ne. jeg bare nevner det.forresten, JA til litt adoptering av amerikanske juletradisjoner! vi møtte santa claus på hansa compagniet her om dagen. kanskje større for mamma enn for datteren......:)

2 kommentarer:

Kathrine sa...

Haha - det verste er at jeg er enig med deg.

Obs-nissen i tromsø ser forresten mer ekte ut enn han der.

Anonym sa...

Heia Maria, Så koslig at dokker lage norsk julekos i Svergie. Her i Usa prøve æ å lage norsk julekos og tradisjona. I år så har æ forbud mot å lage middag så det blir det ikke, men vi har norske flagg på juletreet og andre gode norske tradisjona. Har baka norske julekake. Æ e enig med dæ at juletia e nokka av det mest koslie. Håpe at dokker har det bra. God jul. Klem fra ho Carina