Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

torsdag 15. mai 2008

"gjensynsglede"

Vi fant ham aldri. Det er fortsatt et mysterium for meg hvor han ble av...og det er utrolig irriterende å vite at jeg troligvis aldri får et svar på gåten heller! Det er nesten som under sommeren 1996, når Katrine og jeg så på "Silke"...en av gjesteskuespillerene visste vi at vi hadde sett før, vi kunne bare ikke huske hvor! Nå, 12 år senere, er dette like irriterende for meg. Og selv i disse dager, hvor man til og med har imdb.com osv, er det likevel ikke lett å oppdrive en gjesteskuespiller i "Silke", som vi ikke en gang vet hva heter...!

Uansett, Awa Linnea er veldig fornøyd med å ha Lille Mø tilbake fra den lange "reisen". Han blir susset på og kosemoseklemt. Vi skal nok klare oss med Lille Substitute Mø...men Lille Orginale Mø, jeg kommer aldri til å glemme deg...*R.I.P* wherever you are.

Mamma: Hvor er Lille Mø?
Awa Linnea: Dæææææææææ blie Mø!


4 kommentarer:

madcat sa...

Ho e no skjønn altså!
Det verste av alt e at æ så han fyren fra "Silke" i en film eller serie på for ikke lenge sia.
Og hadde tenkt å sende dæ ei melding om at æ fortsatt irritere mæ over det!

Sverre sa...

Må dokker ikkje glømme å ta han med hit da ;)

Å by the way; Æ fikk vette i går at dokker sku komme! snakk om dårlig informasjon ;)

dronningmia sa...

madcat: what??? herlighet, han fyrn e en kilde til evig irritasjon, hahahaha!:D glede mæ grusomt masse til å se dæ igjen!

sverre: æ skal jo sove hos dæ ei natt, din lille gnom!:)

Anonym sa...

ska ho leve på denna løgna? G