Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

mandag 19. mai 2008

min mann

Min mann har ofte blitt sammenlignet utseendemessig med en rekke celbriteter, som Will Smith, Thierry Henri og John Carew. Når han besøkte meg på Sommarøya for første gang og fant en av mine gamle "Vi og gutta" - plakater av Will Smith fortsatt hengende inne i klesskapet mitt, lurte han på om det fantes noen sammenheng der, om jeg liksom hadde lett etter en Will Smith-look a like (hvilket ikke er sant: jeg lette bare etter en som kunne gi meg søte sjokoladebabyer, noe som nå er i boks, hehe).

Uansett, en dag var jeg i byen sammen med to av mine kjære fjortis-granner, og på en reklame i en butikk som selger Hästens-senger, ser jeg en mann som ligner på Francis. Svært mye på Francis. Ja, jo nærmere jeg kom, jo mer overbevist om at Hästens har hacka seg inn på mac'en vår og stjålet et bilde av ham som de har valgt å bruke i sin reklame.

Jeg sendte Francis selv ned i butikken for å se om han så likheten. Han så den.
Her om dagen var jeg i traktene, og snek meg til å ta bilde av reklamen for å vise dere likheten. Det ble litt dårlig, for jeg turte ikke å spørre om lov til å fotografere, og snek meg inn på med et mindre bra mobil-kamera...+ at det nekter å ligge rett her inne på bloggen...
Men her ser dere bilde av min ektemann-look-a-like som ligger og sover så søtt i en hästens-seng:
Francis mener at eneste forskjellen er at han har litt mer muskler enn look-a-liken...;)

6 kommentarer:

Jeanette sa...

d ligna! :D men han ligne på mange manna på tv, vet bare ikkje ka dæm hete... ;p hihi..

Sverre sa...

Njaaa.. Vil no strengt talt si at han "reklame francis" hadde litt meir muskla enn han "ortlige" francis ;)

prinsesselisabeth sa...

åh, æ og han øyvind så en som ligna skikkelig på han francis, men æ huska sefh ikkje ka han heite.
det va nu en sånn film-hunk.

Sukkerspinn sa...

Ehm, kan kje si æ så så veeeldi masse på det bildet der, altså. Du må nok gå inn og spørre om du får fotografere med et orntli kamera i stedet *glis*
Tenk for en historie for barnebarna!

lizzborn sa...

du kan foreslå for butikken at francis kan være live-modell en dag, for en god slump penger. francis kan jo bare ligge der i en seng og sove?

dronningmia sa...

lizzborn: det hadde francis gjort med glede. kan nok øyne en framtid for ham der ja....;)