Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

søndag 21. desember 2008

Peace and love!

Freden har senket seg.

Vi er på Sommarøya, i trygg havn borte fra bråket i elskede Rosengård. Semesteroppgaven jeg hadde deadline på 7. januar er ferdigskrivd. Snøen har lagt seg. Jula er sunget inn. Lange frokoster med mammas deilige brød, kjøttrull, gomme og andre herligheter. Det er så godt å ha en pause fra alt, ikke ha noe stress over seg...bare nyte dagene sammen med familien! Fantastisk å se hvor lykkelig Awa Linnea er sammen med storfamilien! :)

♥ er fyllt til randen med julefred og intens glede. Glede over gjensynet med familien. Og gode venner i det høye nord. Glede over pausen. Og gleden over et nytt lite mirakel som ligger og vokser seg stor og sterk inni magen min! :) Intens glede over å få oppleve dette enda en gang. Det er så mye å se fram mot nå!! Vanligvis elsker jeg jula og alt den fører med seg...mens når nyttårsaften kommer blir jeg full av melankolske tanker over at året som er gått er over liksom...! Denne nyttårsaften skal jeg med stor forventning se fram i mot alt det deilige, spennende og morsomme min lille familie har foran seg.Hurra!! :)

6 kommentarer:

Prinsesse Sprettball sa...

Så gøy! Gratulerer!

Kathrine sa...

Du er så heldig! Gratulerer!

Anonym sa...

Gratulerer så mye med en liten skatt i magen! :)

prinsesselisabeth sa...

gratulerer så masse med nytt ban på vei:)

sissel sa...

gratulerer!!
og velkommen etter =)
sissel

Irena sa...

OJ! Grattis Maria till din lilla bebis i magen :-) !!! Hurra!!! KRAM!