Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

tirsdag 2. desember 2008

Trur du det gjør nåkka...

...hvis man kommer til å kaste bort en planlagt skrivedag (nok en hemtenta) på "Hancock", "Gossip Girl", internet-surfing og lange tankerekker som omfatter heeeeeeeeeeeelt andre ting enn Robinson Jeffers "Rock and Hawk"?

Så langt har jeg kommet i denne hjemme-eksamen:
Diktet har 21 lines and 7 stanzas.
Det har med natur og inhumanisme å gjøre?

På fredag blir det fest i heimen: da skal nok et delkurs som inngår i min reise mot tilværelsen som utdannet kvinne være et tilbakelagt stadium. Da har jeg bare et kurs med et par eksamen igjen før jeg begynner rett på neste semester.

Andre ting som fyller ♥ med glede og fröjd:

1) Advent og julepynt
2) Det er nå legitimt å spille julemusikk. Hele dagen.
3) Awa Linnea's forundring over å få en liten pakke hver dag..."En til?" spør hun når hun har åpnet dagens adventskalenderpakke. "Nei" svarer jeg, "i morgen får du åpne en til.". "Ja!" svarer Awa Linnea.
4) Koselige morgenstunder hvor vi leser et kapittel i "Folk og røvere i Kardemommeby". "Næse bok!" (lese bok) er noe av det første gullungen sier når hun våkner.
5) Doften av julgodis.
6) Mandariner.
7) 17 dager til reisen heim til moderlandet og ho mor sjøl står for døren.
8) Å pakke inn julegaver.
9) At byen er kledd i deilig julelysstas.
10) Å spise varme churros med kanelsukker på.
11) Kjøre gammeldags karusell med Awa Linnea på Gustav Adolfs torg.
12) Julefilmer på tv.
13) Å snart skulle få treffe gode venner igjen!

Her er Awa Linnea sammen med tante Camilla og hilser på julenissen. Hun var svært forundra og sa ikke stort, men vi fikk da kommunisert fram at hva hun ønsker seg til jul. "Hej då!" sa nissen og bød henne på en pepperkake. Awa Linnea bare stirret tilbake, grav alvorlig, hehe.

1 kommentar:

ziarah sa...

Herlig med adventstida - må være koselig å være den som skal lage alle de nostalgiske minnene vi sitter med fra barndommen for sitt eget barn :)

Og jeg tror prokrastinering med tv-serier, internett og diverse annet fjas er en viktig del av den kreative prosessen og oppgaveskrivinga ;)Har iallfall ikke skrevet en eneste oppgave uten at det stadiet har vært med i prosessen ;)