Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

søndag 4. januar 2009

♥ Matheo ♥

Jeg har blitt tante for første gang - det er stort!
Se på denne skjønne lille gullgutten:Francis sier at han er veldig, veldig gla for at jeg allerede er gravid nå, for ellers så hadde det blitt mye mas på han framover...og det er helt sant! ;) Jeg er forresten 99,9 prosent sikker på at jeg har kjent skatten i magen gi fra seg livstegn! Flere dager nå har jeg kjent små vibreringsaktige dultinger helt nede i magen...spennende!:) Det er jo tidlig, men med Awa Linnea kjente jeg det allerede fra uke 15, og de sier jo at man kjenner det tidligere med nummer to, så det er vel mulig?

Snart setter vi kursen mot sør igjen. Det blir godt å komme hjem til oss selv, men det er alltid trist å dra fra familie og gode venner. :( I mårra skal vi pakke, gå på butikken og kjøpe melkesjokolade fra Freia + tomatsuppe og Dr. Greves Intimsåpe, hahaha, alt vi ikke får tak på i Sverige...! :) Også må vi kanskje leke litt i snøen med Awa Linnea også, det har kommet sinnsykt masse snø her! Og den er jo heller fraværende i Malmö, så man får nyte mens man kan!:)

3 kommentarer:

Anne Linn sa...

Så fin gutt! :) Utrolig hvor små de er når de kommer... Vi har hatt 15 minus, men bare frost, ingen snö... Men velkommen tilbake til det fine landet :) Håper våre veier mötes snart!
Stor klem og gode önsker for dette året!

rosin85 sa...

Gratulerer som tante! For en nydelig liten skatt =) Og så søtt navn =)

ninabakke sa...

Herlig bilde :D