Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

søndag 5. juli 2009

mens vi venter...

5. juli 2009.
Termindato!
Dette er liksom dagen man har tellet seg fram mot i 9 mnd nå... og nå er den her! Vet du hva? Det er ikke en såååå spesiell følelse. Jo, litt spesielt er det jo selvfølgelig. Men kanskje fordi jeg fortsatt har litt vanskelig for å tro at denne ungen faktisk skal ut, så er det en dag i mengden som kommer og går... Huff, hørtes det fryktelig likegyldig ut? Ü
Jeg er ikke likegyldig altså. Jeg kjenner at jeg lengter etter den lille prinsesseskatten nå! Det er jo spennende dager nå.

Awa Linnea 2 uker gammel. Lengter etter Skjønnhet nr 2...

Dato-funderinger:
Jeg lurer på hva som blir fødselsdatoen hennes. Er ganske fornøyd med at 4. juli passerte oss, for det er så vanskelig å skrive fine 4-tall syns jeg... ;) Husker jeg tenkte det samme når jeg ventet Awa Linnea og gikk hjemme i 3 lange dager med rier. Gla for at det ikke ble 14. november. Det hærsns 4-tallet.
Selv om jeg er veldig enig med UL-datoen denne gangen, så var den opprinnelige termindatoen min 12. juli. Jordmor 1 sa derimot 7. juli. Jordmor 2 sa 6. juli. Og UL ga altså 5. juli som korrekt dato. Med Awa Linnea var min dato 12. november, mens UL viste 16. november. De første riene kom 13. november og 16. november var hun ute.
Hvilken dato holder du en knapp på?

Det er en litt kul og rar følelse å nå gå over termin! For på denne tiden på termindatoen til Awa Linnea lå jeg med press-rier og greier nå. Tenk det. Kult at det kan bli forskjellig fra gang til gang. Jeg håper fødselen blir forskjellig også.

Mens vi venter på at det Store skal skje, må jeg vise den utrolig kreative og flotte bleiekaka vi har fått i tidlig barselgave! Det er min fine svigerinne Maria som har laget den. Den er fyllt med en hel m a s s e bleier, vaskekluter, bodyer, strømpebukser, gulpekluter, sutteklut fra Teddycompaniet, og smokker med navnet hennes på (som jeg forøvrig gleder meg til å offentliggjøre!)Max 2 uker til nå, så er du her lille venn... Ü

5 kommentarer:

Sukkerspinn sa...

Ikkje bare du som vente i spenning, Maria.. ;) Holder en halv knapp på 7. og en halv knapp på 11., for æ klarte ikkje å bestemme mæ for kordan tall som va finest. Hih.

Marika C. Hetland sa...

Så spennende, Maria! Tenk at ho kan komme når som helst...?! Syv uker igjen til termin her, så jeg kjenner spenningen ekstra godt når andre går å venter... Ønsker deg MASSE lykke til! Vær velsigna!

Jeanette sa...

du som likte 9-tall så godt, hehe, æ tippe ho kommer den 9.juli. :D

dronningmia sa...

Ja, hvis ho kommer den 9. kommer ho jo på vårres 5 års bryllupsdag! Ü

Maria sa...

ho kommer den 16 juli, det har joæ drømt så.:)