Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

fredag 15. januar 2010

kroppen min del 1

Her om dagen kom jeg over ett blogginnlegg som omhandlet denne artikkelen fra Dagbladet.

Tittelen på artikkelen er "Er denne modellen for feit?" og som det går fram i artikkelen er det mange meninger om modeller som dette... blogginnlegget jeg kom over ga et klart JA på dette spørsmålet. Også i kommentarfeltet var det en del som feks mente at denne type fedme ikke er bra for helsa, og at slike folk ikke bør vise seg ute uten klær etc etc etc. Det er OK og spennende! at folk har forskjellige meninger syns jeg. Jeg kjenner likevel at jeg blir så utrolig provosert av sånne uttalelser...!

Det er greit nok at det er bra å leve sunt, ta vare på helsa, ikke bare spise junkfood, gjerne trene eller hvertfall røre litt på seg i hverdagen og sånn...
...men er bare så fed up med den malen som sier at en viss fasong er bra og en annen dårlig.
Har denne modellen en soft, deilig mage? Ja. En stor, deilig rompe? Ja. En god del mer på overarmene enn gjennomsnittet i Hollywood? Ja.

So what?

Når jeg ser dette bildet er min første reaksjon hvis man ser bort ifra oh, naked woman! at dette er en dame som oser selvtillitt av. Jeg som troligvis er noen kilo lettere hadde nok ikke utstrålt det samme som denne dama gjør. Hadde nok heller vært mer opptatt av å skjule deigmagen, megle igjennom en avtale om at strekkmerkene skulle retusjeres etc etc etc.

Hva er det som gjør at denne kvinnen kan vise seg fram på denne måten? tenker jeg.
Er hun en person som bare elsker å brette seg ut for gud og enhver mann, som er litt PR-kåt liksom? Føler hun om seg selv det som Mark Darcy følte for Bridget Jones? At she loves herself just the way she is?

Dette bildet satte i gang tankemaskinen i hodet mitt, og noen meninger, funderinger og refleksjoner har jeg tenkt å dele i kommende innlegg...

To be continued.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bridget Jones, haha... bare elsket den setningen.
Maria

elisabeth sa...

så ENIG!
og gleda mæ til fortsettelsen:)

Ide sa...

Bra skrevet - gleder meg til fortsettelsen :) Skal følge med videre..!

Synes nu bildet va fint æ :)

Idahar sa...

Hei Maria!
Jeg har byttet blogg til www.idahart.blogg.no :-)

Klem