Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

tirsdag 13. februar 2007

lengsler


vi har ganske nettopp kommet hjem fra en hærrli uke i moderlandet! der har vi hengt med tante ruth og co, sett mona bli godt gift med egil, møtt kjente og kjære som man ikke har sett på år og dag...det var ubeskrivelig skjønt med en ukes innsprøyting av norsk mat, norsk prat, TV2-nyheter og norsk snø!

da vi reiste hjem fra juleferien, var både francis og jeg grepet av en intens norgeslengsel. jeg kjenner ikke den intense lengselen like sterkt denne gangen, noe som egentlig er bra, for dersom jeg fikk hjemlengsel av å være i det der rogalandet (sitat tante ruth), så hadde det jammen ta vært ille fatt med denne nordnorgespatrioten.

men en ting jeg kjenner en intens lengsel etter, det er alle vennene mine. plutselig er man spredt i alle vindens retninger, og det blir så altfor sjeldent man får mulighet til å treffes. allerhelst vil jeg samle alle jeg er gla i på en plass, også kan man bo der sammen for alltid! no more goodbyes! og plutselig så slår det meg at en vakker og fantastisk dag, så skal det jo faktisk bli sånn! jippi og hurra altså!:) det blir tider det. og alle, alle vil vi ha med, sier jeg bare.

og her er awa linnea sammen med et par av sine små nye venner:

9 kommentarer:

Berit sa...

Ja, da blir det sannelig liv rai, rai ;O)

lizzborn sa...

så fint å ha dere på besøk her i rogalandet! Kom oftere:) We love you

Anne Linn sa...

Fy så søt hun er! Og alt det håret! :) Tror Gud vil at vi skal være lykkelig der vi er, jeg.. :) Kanskje derfor han reduserer vår Norgeslengsel. Kram på dig!

SOLveig sa...

!!
så koselig å ha dåkker på besøk.

og du; man kan bli norgespatriot i rogaland
- som æ bruke å si:
norges bedre vestkant;)

æ skulle og av og til alle bodde på en og samme plass.men en ting e sikkert, man lære i alle fall å sette pris på folk...

happy valentine.
glede i hjerter og tanker!

prinsesselisabeth sa...

she´s just gorgeous!

weee, maria!

mona sa...

æ savne det lille nurke dett:) ho va så deilig! æ åsså vil samle alle æ e gla i på en plass og alle kan bo isamme blokk eller lage et kollektiv....et stort et! kanskje vi kan gjøre det på sommarøya?? trygt og godt å vokse opp der! skulle gjerne latt ungan mine få den oppveksten vi hadde der! mimre mimre.....
klem

Carina sa...

Heia Maria, jeg forstaar det her med heimlengsel, men det e jo saa masse bedre aa komme hjem naar man har lengta etter det og aa bli bortskjemt av foreldran...Ho Awa Linnea e kjempe sot. Provde aa se kem ho ligna paa, men har ikke bestemt meg enda...
Hilsen Carina i Michigan

Sukkerspinn sa...

Maria... EG SAKNAR DEG OGSÅ!!!!
No MÅ det bli Sverige snart, sir æ bare. *sukk*

Linn sa...

Heia Maria :) Kor supersøt ho lille Awa e!! håpe alt e bra med dåkker! æ e med på å samle alle man kjenne å fløtte tell sommarøy, vil jo påstå det e blidd goe folk av oss som vokste opp der:o)
æ har laga en liten bildeblogg forresten, som æ oppdatere med jevne mellomrom: http://tulleku-linn.blogspot.com - ta gjærne en titt! Ha en fin dag! Stor klæm fra Linn & Oda!