Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

mandag 19. februar 2007

sprøyteskrekk og gru

i dag var en spesiell dag:

awa linnea fikk sin aller første vaksine!

opp på helsestasjon troppet awa linnea, mamma og tante camilla. først sto veiing og måling på dagsorden, og sjokoladeskatten utvikler seg på et vidunderlig sett:) awa linnea var gla og fornøyd og nysgjerrig. og helsesøster ga seg ende over av at awa linnea driver og snur seg.

ok...jeg liker ikke sprøyter så himla godt. jeg besvimer ikke. men jeg ser heller ikke på. tante camilla er litt mer morbid og valgte første rad med perfekt utsyn til min datters første sprøytestikk. jeg satt med awa linnea på fanget. awa linnea satt og studerte en lekeball som tante camilla holdt til henne. en koslig sykepleier tok opp sprøyta for å gjøre "det sämsta med det här jobbet".

det var som lys og mørke - natt og dag.
hun som var så blid og fornøyd satte i et hylskrik.

så fikk hun plaster på låret og trøst hos mamma og roet seg ned.
awa linnea har fått sin første vaksine.

etterpå dro vi for å kjøpe febernedsettende (heldigvis finnes det i flytende form - i hate stikkpiller), og havna innom noen klesbutikker også (må jo solidaritetsshoppe LITT med svigersøstera mi).

awa linnea er kjempelei seg og syns tydeligvis ikke dette var noe kult. men hun har ikke feber.
nå ligger hun endelig på sofaen og sover - godt innpakka.
what a day.

5 kommentarer:

prinsesselisabeth sa...

å...

connie sa...

min fulle sympati til awa linnea. hadde jeg vært litt mindre hadde jeg også hylt når jeg fikk sprøyte..

prinsesselisabeth sa...

linken til babyklean med de supersøte dyran i noahs ark og sånn e forresten www.datomana.com

Sukkerspinn sa...

Aw, stakkars Awa Linnea. Dokker har min fulle sympati, begge to. Æ satt sprøyte på mi ega katt i dag, og la mæ bare si at æ håpe Awa Linnea bit og klore litt mindre.
Siden ho e for lita enda, må du samle opp kjærlighet-på-pinne poeng, som ho kan cashe ut når ho blir stor nok. Da blir ho nok gla igjen.
:-)

Bente ('sheera' på BV) sa...

Hei Maria! Jeg måtte bare snike litt. Du er savnet på BV! Det er jo så lenge siden jeg har sett deg der, og så var jeg så nysgjerrig på hvordan dere har det. Godt å se at alt er bra. Awa Linnea er bare supernydelig, men det vet du jo... :)