Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

torsdag 1. februar 2007

når ting ikke går helt som planlagt...

denne karen fikk awa linnea hos polly i velkommen-til-verden-presang:han er veldig stor og fin, og pleier å ligge ved siden av awa linna når hun skal sove på sofaen, for å passe på at hun ikke skulle komme til å trille ut på gulvet. her om dagen oppdaga awa linnea sin nye venn for første gang!før awa linnea ble født hadde jeg og francis en stor diskusjon pågående om hvilket kosedyr som skulle bli hennes favoritt.
egentlig hadde vi en skikkelig fin brun bamse som vi hadde planlagt skulle bli hennes gode venn. men så dukket det opp noen uventede skapninger etterhvert, som har blitt kjernen i våre uenigheter. nå har det oppstått en vanvittig konkurranse om hvem som skal bli awa linnea's favoritt!! la meg presentere:denne lille anden fikk følge med hjem da vi kjøpte barnevogna! en liten gave fra "babyproffsen". egentlig hadde vi tenkt å kjøpe den, selv om den var gruelig dyr, for francis trykte den immediately til sitt hjerte. dette er francis sin favoritt, og den er strategisk plassert i sprinkelsenga.dette er LILLE MØ! den fikk vi i julegave - alle tre, men mest awa linnea. den er min lille favoritt, for den er liksom riktig størrelse, og dessuten: når man holder den i hånda ser det så FINT ut, akkurat sånn som søte barn med bamser ser ut på barne-tv for eksempel. lille mø sover alltid sammen med awa linnea i vogna hennes.denne karen er egentlig en diskusjon i seg selv, for francis tror det er en dinosaur, når det FAKTISK er en giraff! en barnslig giraff nemlig. men han her er egentlig ute av konkurransen, og man konkluderer heller med at det bare er barnas favoritt, ikke awa linnea's favoritt.

men så var det den der awa linnea'n vår da...hvem har hun trykket til sitt hjerte? joda! en billig LAMBI-bamse som vi fikk fordi den skulle på loppis dersom ikke vi tok den! den ler hun til og koser med lenge!

HALLO??? vi skjønner jo at her må vi spille vår rolle som dyktige barneoppdragere, før ungen lærer seg dårlig smak...men i og med vår pågående uenighet i saken, spør vi herved deg, kjære leser: hvem synes DU skal være awa linnea's favoritt?

15 kommentarer:

marenioslo sa...

hei maria!
æ har det fint!
så koselig å lese om dokker! personlig så heia æ på lambi. enkelt og fint. det enkle er ofte det beste.
heia mest på awa linnea! dåkker uttala det rett fram, eller? Fint navn. Ho ligna på francis!
:)
det e produktet av de to som holdt i hendern under bønnemøte på explosion i narvik! fint!

petrinesparadis sa...

For noen nydelige øyne på den trulta der.. Tenk alle de guttehjertene hun kommer til å smelte da.. *dere må være Stolte*

vedrørende disse lekene, er det sant, det ovenfor.. Det enkle er ofte det beste!! :)

Håper dere også har det bra!!

prinsesselisabeth sa...

æ må nok si mæ enig med dæ, maria.
møen va fantastisk!!

darlingand sa...

æ stemma på anda. kem treng nåkka anda enn ei and? (hahaha) egentli stemma æ på den sians man kan lag mange gode ordspell med den. skjønt med kua kan man sei mmmøøøøkkafolk....

vanskelig valg.

Berit sa...

Jeg synes alle kosedyrene var koselige jeg (",). Ang. naboene, finnes det ikke et styre eller lignende som man kan rette sin klage til???

Sukkerspinn sa...

*Kremt*
Maria... For det første; la no for all del den ungen få bestemme kosedyret sitt sjøl. Æ syns kua e en desidert vinner, men alle vet jo min svakhet for kyr. Lambi e ikkje en så verst konkurrent. Ka e det å ikkje like? Myk og hvit ull, passe stor og ca. det snilleste dyret du kan finne i hele verden. Hadde alle vært som sauen, sir æ bare. Har mange historia fra klinikken som kan bekrefte dette. Det e bare å spørre. Det e nok sant som RemaEttusen sir. Det enkle E ofte det beste.
For det andre; kordan forvente du at du skal lære ungen din opp til ka som e god smak når ho har på sæ en genser i EN rødfarge og ei strømpebuksa i en HELT ANNA rødfarge?!Damagecontrol, sir æ bare. Det kan hende det fortsatt e håp, men da må ho ALDRI få se den kombinasjon igjen. Ever.
Og for øvrig; Veldi gla i dæ, fortsatt! Du gjør en FLOTT jobb! =)

dronningmia sa...

wåhååååo SUKKERSPINN: føle et sterkt behov for å uttrykke klart her at dersom du hadde sett hele antrekket så hadde du sett en garantert feilfri match! nede på strømpebuksa e det nemlig stripe som matche bodyen. over hadde ho dongerikjole som for øyeblikket va tatt av pga gulp!

stole du ikkje på min matche-evne?

Sukkerspinn sa...

Vetka? Æ e nesten litt letta no. Nei vent, æ e veldi letta! Trudde et øyeblikk at mamma-rollen hadde messa med den velutvikla fargesansen din. Glad for å høre at begge outfitan hadde mål og mening. Phew! Proceed.

G sa...

maria..du ska vette at detta e den første kommentarn æ nån sinne har lagt fra mæ på ei bloggesida. Men den ongen der har altså meir hår enn æ kan drømme om å få meir i mett liv... Jaja.

Kathrine sa...

Jeg heier på lambi jeg, sånn for å bevare familiefreden.

Kathrine sa...

G er forresten utrolig lett å "avsløre" Knis.

g sa...

..ja, æ e vel det

hannah sa...

Æ kan meddele at æ veit akkurat kordan du har det. Vi hadde og plassert ut strategiske bamsa i vogn og seng for at markus skulle velge den "rette" favoritten :)
Som regel så e det den Awa Linnea velge som vinn uansett :)..har ho bestemt sæ så har ho bestemt sæ...

Det e fantastisk med alle bilda av prinsessa. Så gøy å få følge med.
Ho som snøhvit som bare blir vakrere og vakrere...

connie sa...

æ syns velkommen-te-verdn-dyret va absolutt best.. den e liksom litt protective så jenta ikkje dett på golvet. stort e bra!

Berit sa...

Jeg har også en mistanke om hvem g er....