Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

fredag 30. mars 2007

norgesturne

når francis kommer hjem fra skolen, så har jeg alltid en sterk trang til å fortelle ALT som har skjedd mens han har vært borte. jeg kan ikke holde noe skjult for han. vel, nå hørtes det jo ut som om det foregikk masse suspekte ting mens han er borte - og musene danser jo på bordet når katten er borte, hihi, men det trenger ikke å være f.eks at jeg har gjort et spontankjøp på bikbok, eller noe sånt. det dreier seg som oftest om små hendelser i hverdagen. dersom jeg ikke får fortalt om hva jeg har opplevd, så blir jeg helt frustrert inni meg!

sånn føler jeg det nå. og det er ganske mye som har skjedd den siste uka! for awa linnea og jeg dro på surprise-trip til sommarøya for 5 herlige dager! det var godt å være hjemme. og for at ikke dette skal bli en uendelig lang blogg-oppføring, så følger heller en liten bildeserie om den siste ukas hendelser......:

grunnen til at vi dro opp var at stephan har kjøpt seg leilighet, og jeg og awa linnea dro nordover for litt oppussning-og innredningsassistanse. extreme makeover, home edition i tromsø rett og slett! det ble litt begrenset hvor mye praktisk arbeid vi fikk være med på, men her river vi hvertfall tapet!også var det jo så mye sol og greier, at awa linnea måtte få seg solbriller....hahaha! her er hun iført sine nye retro baby bans!vi var sammen med miriam og jeanette hver dag sånn ca, og det var kjempekoselig! rompelufting på teppet er stor höjdare for miriam og awa linnea, og ganske morsomt for den eldre garde å betrakte! (refererte jeg nettopp til meg selv som den eldre garde? vel, det stemmer KANSKJE hvis en sammenlignes med 4 mnd gamle mennesker!) vi gleder oss maaaaaaaaaaaaaaaaasse til dere kommer på besøk jeanette og miriam!:D


awa linnea har begynt å snu seg fra rygg til mage! det er kjempegøy og hun blir ganske så fortumlet, og litt kry tror jeg, over den store bragden. tremenningen miriam er nok ikke så langt unna! hun snur seg jo godt over på siden allerede:)awa linnea spiser en god porsjon grøt på kvelden nå! det er ganske morsomt, og hun blir veldig fornærmet når det er stopp.også litt kos med onkel på kvelden da...ellers kan jeg nevne gjensyn med kjære venner, familie, kleppmelk, norske nyheter og aviser, onsdagskafé i arken, familiemøte med mannefall pga sommertid, hehe, og mitt første tupperware-partai!!!:D nå er norgelengselen blitt litt kua, hvertfall sånn at det holder seg fram til midten av juni:D

7 kommentarer:

Jeanette :) sa...

Ååh, fikk så løst å "klipe" den der dattra di på d eine bilde! - ho e heilskjønn. :) Æ å miriam glede oss masse tell å komme på besøk! savne dåkker etter sommarøybesøk allerede. stor klem fra oss to. :)

Linn sa...

Før nån søte flickor:) Regne med det va superdupert med en Sommarøytur!!
Dåkker slapp akkurat unna at vintern kom tilbake igjen!

Kathrine sa...

Det var så koselig å treffe dere begge to! Niklas er veldig opptatt av Awa og når jeg snakker om at vi skal få en baby smiler han og sier "Ia". Da må jeg forklare at det ikke er Maria og Awa som skal flytte inn. Ganske sjarmerende faktisk.

Anne Linn sa...

Den ungen blir bare søtere og søtere, Maria!! Sitter her og håper at min blir like søt... :D Hihi! Tror ikke man kommer ha noe problem med å synes at sin egen unge er finest i verden... Norge hørtes deilig ut :) Lillesøster, mor og far kommer neste helg - så litt Norge blir det for meg også nå. BAMSEMUMS!!!!

Sverre sa...

guess who misses his sister...

kan du sende mæ et bilde av nytanna? åsså klip du ho Awa litt fra han Stephan :P
puss og klem til alle to :)

Sukkerspinn sa...

Va SÅ gøy å se dokker igjen! Skal si ho voks! Men alikavel så e ho liksom baby samtidi. :) Gratulere med første tann! En av mange milepæler! Savne dokker allerede, æ. Og glede mæ til juni:)
Pass puppen.
*smask*

hannah sa...

Æ e sååååååååååååååååååå kjempe lei mæ for at ikkje æ og fikk treft dokker når dokker va her i nord. Reiste fra trosmø samme dag som du kom :(
Men Awa e bare helt fantastisk nydelig, æ har ikkje ord!!!!
Håpe e alt e bra med dokker!!
Klæm