Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

lørdag 21. juni 2008

sommar på sommarøy

Jeg lever.

Vi er i moderlandet, og tilbringer nok en gang et par måneder på verdens fineste øy! Vi tjener til livets opphold, koser oss med familie og venner. Får i oss en god dose norsk mat, kultur, språk og andre gode ting som skal hjelpe oss i diasporaen nok et år.

Jeg har ikke blitt myrdet av teinna (les: terner, se innlegg under juli 2007). Første dagen på vei til jobb var jeg riktignok under angrep...men så skjedde det noe mystisk - over natta rett og slett. Teinna var borte dagen derpå. Det viser seg at det finnes helter i 2008. Helter som tar på seg det skitne oppdraget, som kanskje sverter samvittigheten litt, slik at hotellgjester og øyboere skal leve et trygt liv i harmoni, der man kan vandre gatelangs og nyte nordnorsk natur uten å frykte for livet.

Når jeg ikke tilbringer dagene som very important receptionist på hotellet, leker jeg bryllupsplanlegger. Her har det virkelig lønnet seg å se romantiske komedier, som for eksempel "The Wedding Planner" (eller hur, Mona??:)), og inni meg finns det nok en drøm om å alltid se smashing ut i Prada-klær, med bærbar mic som jeg bruker til å bringe videre viktige beskjeder vedrørende brudepikenes plasseringer og dekorasjoner og blomster og gjester som ankommer osv til div antall undersåtter. Til nå mollkoser jeg meg med å lage bordkort og sanghefter til vielse og andre hefter til middag og fest, med borddekorasjonsplanlegging og andre mysiga grejer. Livet er fint!:)

Også leser jeg masse! Har lest 7 bøker tror jeg, siden jeg kom. Og enda er det flere igjen. Har blitt helt hekta på en serie av Karen Kingsbury, føler litt at jeg lever i to verdener, en her i gamlelandet og en der jeg er en del av familien Baxter i Bloomington. Jeg gråter og ler og hyler av frustrasjon og glede og har blitt hodestups forelsket i brannmannen Landon Blake og ja...lenge leve innlevelsens kunst!:)

Jeg har alltid hatt en tendens til å havne litt på etterskudd med blogging på sommeren. Er liksom i et slags sommermodus da...! Men hang on, plutselig kommer det fine blogginnlegg om Hellas, bryllup, venner og gale hotellgjester og fugler også denne sommeren!:)

17 kommentarer:

Anonym sa...

Regner med du legger ut masse bilder fra bryllupet!!!

Anonym sa...

Hvem skal gifte seg???

Silje som er veldig nysgjerrig

dronningmia sa...

stephan!!!:)

Anonym sa...

WOW!! Gratulerer til han.

"Skjyyt no bååiln i måål dijn tåsk"
Gutten har blitt mann :o)

PS, får du mail når noen kommenterer på bloggen din siden du var så utrolig kjapp til å svare?? :o)

dronningmia sa...

hehe, neida, var bare tilfeldigvis innom!:) hehe, høres ut som stephan ja! og om han har blitt mann...kremt, det kan vel diskuteres!;) hvertfall med tanke på sånne kommentarer!!:) hvilken silje er dette?

Anonym sa...

Det er sikkert Silje, tidligere Skoglund.

Anonym sa...

Kommentaren hans var fra fotballkamp mellom lederne og vinnerne av cupen på en juniorleir for maaange år siden der jeg var leder og han deltaker :o)

Kan det være ti år siden skal tro?? Hvor gammel er Stephan egentlig? Hmmm, gammel nok til å gifte seg iallefall, og da er han vel mer mann enn gutt skulle jeg tro

Silje, som har vært på tonnevis av leirer på Rivermont :o)

Anonym sa...

Jepp, det stemmer "Anonym", men hvem er du??

Sukkerspinn sa...

Så godt å ENDELIG høre fra dæ!
Vi som vet at du e på paradisøya bør jo strengt tatt vite at det e grunnen til at blogginga opphøre, men æ må si at det va et velkomment innlegg likevel. Høres ut som du e midt i smørøyet, for å si det sånn. Og har ingen problema med å forestille mæ den lesende, og godt innlevde, Mariaen ;-)
Lykke til med bryllup, både planlegging og gjennomføring! Du e herved bestillt til mitt fremtidige.
Glede mæ til å se dæ en dag! *smask*

Anonym sa...

Anonym har også vært på Rivermont, både som deltaker, leder og på kjøkkenet....

Anonym sa...

Hei Anonym som har vært på Rivermont

Kan det være at navnet ditt begynner på Be og slutter på assen?

I såfall savner jeg innlegg på bloggen din :o)

Silje-mor

Anonym sa...

Jeg tror bloggen til beassen er død....

MeyBiMe sa...

Hallå :-)
Tuusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min :-)
Kjekt å høre at du liker huset mitt og tingene mine :-)
Vil nå bare si at du har en flott blogg og en nydelig liten familie :-)
Ha en fin uke :-)

dronningmia sa...

stephan blir 24 neste uke, så han vokser opp han også!:) savner bittelitt leir. ble spurt om jeg ville være leder i år, men jeg jobber så det ble ikke mulighet for det...

Anonym sa...

hihihi maria! du e en inspirasjon!!!! i låv and miss ju!!!!!
klem fra mona, som har fått hus, jobb og barnehageplass:) juhuuu!!!

Irena sa...

Hej Maria! Hoppas att du har det mycket bra! Jag saknar dig mycket! Vi har ändrat våran blogg, jag har lagt till din blogg adress som en länk, om det är ok? Ha en underbar vecka! Massa Kärlek IrenA

Anonym sa...

Nu e han vel gift?? Bilda og øppdeit??


Silje-mor