Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

tirsdag 24. mars 2009

den deilige ungen!

Det er så artig nå som Awa Linnea's språk utvikles mer og mer.
Her er noen gullkorn:

Awa Linnea er forkjølt og skal snyte nesen. I snørret er det bittelitt blod. Når hun ser det utbryter hun:
"Oj! Titta, kesshup!!"

Awa Linnea fikk Disney prinsesseblad til togturen hjem fra Norge. I det var en liten tegneserie om Den Lille Havfruen (mammas favoritt), og der var også Kong Triton avbildet. Awa Linnea peker på bildet av Kong Triton og sier:
"Titta mamma, Jesus!!!"Hver kveld skal det synges "Kjære Gud jeg har det godt" med en mormor-inspirert avslutning som lyder "...og alle barn på jord. Og lille Awa og Matheo bror". Awa Linnea kaller det for "synge Theo", og det er kveldens höjdare. For to kvelder siden skulle jeg synge, og da sang Awa Linnea med: "Bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj, bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj, bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj, bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj, bæsj bæsj bæsj bæsj bæææsj bæææææsj bæææææsj. Bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj bæsj. Og lille Awa og Theo bror."

Jeg humrer i skjegget.

Den andre deilige ungen, og jeg, har blitt kontrollert av jordmor i dag. Jeg er så gla for at Barnmorskan Berit følger meg opp i dette svangerskapet også! Føler meg så godt ivaretatt. Hjertet til Frøken X slo så fint, 132 slag i minuttet, jeg ser strålende ut, men må spise jern. Frøken X passet også på å sparke til Barnmorskan Berit, men fortsatt på langt nær så aggressiv som storesøster var. Bare 3 kontroller igjen, og så settes kursen nordover for å ruge ferdig og så klekke egget! Går litt fort nå syns jeg. Ü

6 kommentarer:

Kathrine sa...

haha så vidunderlig awa er!

nå gikk det opp for meg at du skal føde i tromsø? jeg kan mao komme å besøke deg og lille nurket?

dronningmia sa...

Ja, det kan du!!! Ü Vi kommer opp i starten av juni, så har en hel rugemnd der før egget klekkes! Ü

rosin85 sa...

Fantastisk herlig!!! =)

prinsesselisabeth sa...

underbart:)

Irena sa...

Haha! Jag trodde att Gud såg ut som Arils pappa.. hahah.. Så KUl att läsa dina inlägg. Jag hoppas att jag får träffa dig snart!

Irena sa...

Alltså när jag var liten..