Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

tirsdag 17. mars 2009

❤ home sweet home❤

Er hjemme igjen etter en langhelg i Oslo! Vi var trøtte hele gjengen når vi endelig ramla inn i leiligheten rundt kl 23 i går kveld... Har hatt forelesning i dag og dro rett på storhandel med Francis etterpå. Har nå kapitulert på sofaen mens Francis henter Awa Linnea og fixer middag til oss to. Awa Linnea har spist mellanmål i barnehagen og har for tiden en særdeles lav matlyst. Etter litt sofahvile der bekkenet får slappe bittelitt av og hodet får hvilt seg litt er planen å:

1) Tørke støv
2) Rydde et skap
3) Ta det lugnt

Slenger med et bilde av meg nå. Frøken X er våken i magen og dulter omkring... koselig! ❤ Sitter å legger inn musikk på mobilen min og hadde mobilen oppå magen, hun sparket så hardt at hele mobilen truet med å ramle ned. Liker de myke, gode bevegelsene hennes! Bildet vitner også om min nye, blonde, lykkelige tilværelse! Frisørbesøket hos Helena forrige mandag var meget vellykket syns jeg, og jeg er endelig tilbake der jeg var før jeg entret mine mørke måneder. Livet er fint igjen! Ü Once you go black, you never go back gjelder ikke på alle områdene i livet mitt! ;)

4 kommentarer:

Katrine sa...

Fin du e! Godt at du føle dæ som dæ sjøl igjen! Syns du va fin med mørkt hår også, men det viktigste e jo å føle sæ vel :) Go klem

Sukkerspinn sa...

Grattis som blondine atter, godt du har tatt til fornuft (sjøl om du faktisk kledde brunette-style også)!
Så det viktigste: Kor kjøpe du klærne dine!?!? Må man til Sverige for å finne sånne fine grejer som du har på dæ alltid?
Æ e forresten snart ferdig med å strikke til Maria-på-jobb sin ufødte, og treng snart flere strikkeprosjekta...*HINT*
Min heltinne. Æ savne dæ!

dronningmia sa...

Tusen takk gode dokker! Ü

Sukkerspinn: det e helt ok at du sett i gang nytt strikkeprosjekt...har et på lur til dæ, will be in touch! Ü
Og klær: cardigan på bildet e fra Vero Moda. ;)

Irena sa...

Du e så vacker min vän!