Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

torsdag 7. mai 2009

singing in the rain

Lykken er å gå til skolen med en fin paraply oppslått som regnet trommer ned på. I örene har jeg film-musikk fra Amélie-filmen. Jeg kjenner en lykkefölelse spre seg i hvert fiber i kroppen. Tar en tur innom 7 eleven og kjöper en varm kakao og kanelbolle. Sitte på biblioteket og skrive på C-Uppsatsen... og kjenne at det går framover.

Awa Linnea våknet sist av oss i dag, og stormet jublende ut av senga... ja, hun DANSESPRANG faktisk inn i stua. Jublende gla for å få ta på seg stövlene, ingen problem å få henne i barnehagen på en regntung torsdagsmorgen... sin mors datter! Ü

3 kommentarer:

hoyd sa...

utrolig hyggelig lesning, takk maria. at du identifiserer deg med amelie er du ikke alene om, helt siden 2002 har dette skjedd meg.

husker du scene der amelie får det for seg å hjelp han blinde mannen og springer bortover med han og forteller alt hun ser?

dronningmia sa...

Ja, den husker jeg! Men det morsomste er han rare personen som syngesnakker "colinyå flasinflå!" Ü

Idahar sa...

Hei igjen!
Så hyggelig å se at noen setter pris på regnet! Haha:-D
Nei, da skjønner jeg at jeg ikke får solgt stort til deg!
Slik det ser ut nå har vi ingen returplaner. Trives så utrolig godt her. Deilig å kunne få savne de hjemme litt også, da setter man mer pris på dem:-)
Du har ikke så lenge igjen til du blir 2barnsmor jo! Såå spennende da!

Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor vi fortsatt ikke har møttes!!?
Det må vi gjøre noe med!
Er du på kole hver dag eller?

God helg!

Klem Ida