Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

onsdag 29. april 2009

å kjøpe, kjøpe, å kjøpe, kjøpe, det e en uting å kjøpe, kjøpe...

Det sa min far.

Awa Linnea har hatt vondt i magen i natt, og sov så og si ingenting fra kl var 04:30 i morges. Vi bestemte oss for å ha henne hjemme i dag, for hun var så trøtt og gråt fortsatt over magevondt timer senere. Resultatet kom i form av tidenes bajsblöja tidlig formiddag. Oppdaget samtidig at vi var tom for våtservietter, og jeg kjente meg litt urkvinne når jeg skulle få henne ren igjen...

Uansett, vi har hatt en kjempekoselig mårra ellers, sett på Bolibompa morgen, og der var det store temaet sykler. Awa Linnea elsker sykler, og pratet om at hun også skulle kjøpe sykkel. Noen dumme tenåringer har brent ned uteboden i barnehagen, med alle syklene og utelekene... så trist nå som våren er her og barna er ute hele dagen. Jeg tror Awa Linnea savner syklene.
Awa Linnea vil ha denne sykkelen:Vi er på vei ut i sola og varmen nå, skal gjøre noen ærend til ekteskapsweekend vi skal på i helga, deretter treffe Francis som skal overta Awa Linnea da (jeg har sent seminar på skolen). Jeg forteller Awa Linnea at vi skal gå ut, og at vi skal på butikken.

Awa Linnea: "Ja, gå på tikken, søpe sykkel Awa Ninnea!"
Ü

2 kommentarer:

Anonym sa...

wilma sier at awa godt kan få den sykkelen, hun sier "awa likens sykkel med mæ".
ps! No må dokker kraume dokker nordover snart :)
Klem klem

Idahar sa...

Hei!
Først nå så jeg at du har en egen blogg! Haha! Skal legge deg til på lista mi:-)Kjempefin side, og et nydelig bilde på toppen!

Du!

Jeg har blitt konsulent for Mary Kay! www.marykay.se. Superflotte produkter! Jeg trenger å booke så mange kurs som mulig nå for å komme i gang skikkelig. Kunne du eller noen du kjenner tenke seg å ha et "homeparty" tro?

Klem Ida