Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

tirsdag 9. juni 2009

sett i fugleperspektiv...

Nå har rugetia offisielt starta.
Dvs: Bacheloroppgaven er offisielt innlevert. Alle verv og ansvarsområder er deligert bort. Og trekkfuglene Nyang-Jørgensen har landa i Nord-Norge. Det er sååå deilig å være i Norge igjen! Treffe familie, gleder meg til å treffe venner... Ikke ha stort planlagt framover, bortsett fra å slappe av, nyte livet og forberede seg mentalt på Den Store Kraftprøven. Å plutselig være i permisjon er denne gangen en annen følelse enn når jeg venta Awa Linnea. Jeg klarer ikke helt å begripe at jeg ikke bare er ferdig med et semester, men også har P E R M I S J O N. Ingen studier som venter til høsten. Ingen Store Ting som venter til høsten. Bare deilig familie, to prinsesse-skatter og en annerledes hverdag.

Flyturen oppover gikk super-bra. Er dog litt overraska over at man ikke en eneste gang måtte vise legeattesten som bekrefter at jeg fikk fly i uke 36+3. Jeg som stressa meg inn på MAS pga alt SAS hadde krevd av oss. Francis og jeg hadde det litt moro i sikkerhetskontrollen. Mon tro om man får lov å fly når magen contains more than 100 ml liquid? Kanskje man må gå på toan først? Ü Men det var heller ingen problem. Og på Gardemoen trengte jeg ikke å gå gjennom de der scanne-tingene heller, dersom jeg ikke følte meg bekvem med det. M.a.o den perfekte anledningen til å gjøre litt ugagn på flyet dersom man hadde litt skumle tendenser i kroppen! Ü

Jeg liker å fly. Syns kanskje det har blitt litt skumlere med årene, etter å ha sett på LOST og etter at jeg skal passe på et (snart to) annet menneske. Men inni meg er det fortsatt et snev av en bitteliten drøm om å stå i kule, chic´e flyvertinne klær og si "foran, bak og på sidene".

3 kommentarer:

Irena sa...

Hej! Vad härligt att höra att ni har det bra! Den blonda liknar ju dig!! hihi.. /Irena

Marika C. Hetland sa...

Heia!
Tenk at det bare er mindre enn 4 uker igjen til termin!!! Nå kan jo prinsessa komme når som helst... Jeg ønsker deg utrolig masse lykke til! Nyt disse dagene, og lad opp det du kan! Jeg følger spent med på bloggen din.
Gooooe klem

Sukkerspinn sa...

Lykke til med ruginga! :)
Et sukkerspinn kommer gjerne på besøk en dag, hvis ho får bil, med smågodt og andre ruge-nyttige ting.