Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

fredag 5. juni 2009

på tampen

Francis og jeg har noen spesielle dager nå. Vi er begge helt på tampen av å avslutte nok et semester (for Francis det nest siste, jeg er litt sjalu). I dag har vi sagt hej då til storbesøket fra Kattfjord, og de neste to dagene er de aller siste som Francis og jeg (og Awa Linnea da) har helt for oss selv før vi entrer en ganske ny tilværelse - som tobarnsforeldre!
Egentlig var planen å reise nordover i dag - sammen med storbesøket - men akkurat i dag er jeg gla for at vi får denne ekstra tiden sammen, bare vi, den lille familien på 3. Vi har en god del ting som skal fikses før vi er klare for flyturen nordover. Mye som må huskes på... sånn er det når man skal være borte i 2,5 mnd! Dessuten skal vi jo pakke med klær og utstyr til en liten prinsesse som ligger og lurer i magen og snart titter ut!

Parantes:
Jeg er i dag 36+0 uker på vei! Bare 4 uker til termin. Det går i ei rasanes fart... Jeg er mye roligere og harmonisk nå, for to sentrale ting har skjedd siden sist:
1) Hun har snudd seg igjen, med hodet ned. Flink pia.
2) Jeg har fått time hos min tidligere fastlege i Tromsø, og det føles vanvittig godt å reise nordover og vite at jeg blir fulgt opp og kommer inn i systemet der ASAP. Ingen legevakt på meg - hurra!
Forøvrig er planen å lugna helt ner når jeg sitter på Norges flotteste øy, og forberede meg mentalt til kraftprøven som ligger foran. Mange blandede følelser. Håper å sortere de ut når jeg kommer til ruge-roen i nord.
Parantes slutt

I dag har jeg vaska og rydda og organisert alt som må fikses før vi drar. I blant når jeg er i rengjøringsmodus havner jeg med nesa ned i et fotoalbum en stund eller to. I dag ble jeg sittende å bla gjennom det ene bryllupsalbumet vårt + en bok som gjestene har skrevet fine hilsener til oss i. Det var så godt å huske tilbake på den store dagen vår! Se bilder av den smilende, gode mannen min, som bare vokser i mine øyne for hver dag som går!Det er fint å være gift med sin Store Kjærlighet. Jada, vi krangler, tunga løper løpsk, ting går for langt når vi spiller spill, hverdagen innhenter oss, Francis glemmer store og små ting...
Geir sms'et meg i dag pga et tidligere innlegg på bloggen hvor administrator (meg???) har fjerna hans kommentar (G, jeg har seriøst NULL idé om hva du skrev, og er veldig nysgjerrig og håper jeg klarer å lure den fram igjen!!!). Om man googler Geir's navn kommer linken til blogginnlegget opp, og jeg måtte jo selvfølgelig teste. Innlegget gir nettopp et innblikk i Ekteparet Nyang-Jørgensen's hverdag, og jeg måtte le litt... Ü Livet vårt er hvertfall ikke kjedelig!
Nå gleder jeg meg fryktelig mye til en rolig hjemme-date med min elskede mann i kveld! Vi skal se "The Notebook" og nyte de siste dagene sammen før sommer i Norge setter inn.

4 kommentarer:

Kathrine sa...

Jeg gleder meg til å se deg!

Irena sa...

Maria! Vad bra du och ni verkar ha det! Vad spännande med att vara i Norge så länge.. Jättemysigt.Åh ser fram emot att träffa er någon gång i höst!! Ha en super fin semester och det kommer nog gå galant när du föder :-)
Kramar

Anonym sa...

Gleder oss til dere kommer, da blir det fest hos Turpeinen`s!!
Øya er like vakker som alltid, nå er Eddie på Lakstind med jentene, mens mor ligger på sofa...ikke si det til noen:)
Klem klem velkommen "hjem"!
Astrid

Silje-mor sa...

Maria, du må nesten sjekke mailen du får kommentarer fra bloggen på... Kanskje er mysteriekommentaren fra Geir intakt der.

Så utrolig spennende!!!