Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

torsdag 8. oktober 2009

bollefest

Awa Linnea og jeg har bakt boller i dag... såååå koselig!
Må bare vise hvor flink hun har blitt... spiser ikke all deigen hun får lenger, bare halvparten! Hehe... I dag trillet hun ut 4 stk miniatyrboller heeeeeeeelt selv.Flinke pia mi! Fikk litt hjelp av mamma til å putte rosiner på. Og den stolte bakeren spiste opp alle 4 pluss en stoooooooor bolle etterpå, mens vi så på Tornerose. Torsdagslyx!!! Ü

3 kommentarer:

Hilde sa...

såååååååååå kos! Bollebaking står på menyen hos oss også i morgen! Men vi lager skoleboller med masse vaniljekrem og melis! mmmm! Tenk så mye moro vi kunne hatt sammen om vi bodde i samme by! og så bor vi ikke i samme land engang.. jaja, uansett veldig koselig å titte innom bloggen deres og se hva dere pusler med! :) puss puss!

Anonym sa...

hei Maria. Koselig å følge bloggen din:) Og boller er jo såååå godt, baker ofte selv!! Jeg har en jente i magen, så det blir jo noen år til jeg kan bake boller sammen med henne, men jeg gleder meg allerede;) klem fra Bergljot

-Rita- sa...

så koselig med bollefest!! tenkte å la malin få fri en dag her også, så kan vi og ha bollefest.. :) koselig når de begynner å bli så store syns jeg! :) koselig å følge bloggen din :)

klemklem