Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

lørdag 21. november 2009

for noe svineri

Svinaktige tider:
å passe på at maten ikke inneholder svinekjøtt, svinefett eller noe annet svineri når man inviterer sine muslimske venner på besøk visste du at de riktig ekstreme t.o.m har forbud mot visse typer iskrem? , å ta stilling til om man skal vaksinere seg selv og sine barn mot svineinfluensa...Dog er det en annen form av svineri som opptar vår familiehverdag for tiden:

Elskede lille Embla har fått svinkoppor eller brannkopper som vi jo sier i Norge. Stakkars gullet mitt! Jeg trodde først hun hadde klort seg på leppa. Den gang ei. Plutselig begynner det såkalte kloremerket å vokse og væske seg. Plutselig er hele området mellom nese og overleppe et stor rødt sår. Elsklingen min!
I går tok vi turen til helsestasjon. Fikk diagnosen. Dro til apoteket og handlet Microcid, alkohol og annet desinfiserende stuff for å begrense smittefare til øvrig familie.

Er det noe jeg virkelig h a t e r så er det når ungene mine har det vondt. Det skjer forøvrig svært sjelden. Vi er noen friske sterke vikinger nemlig. Stakkars Embla må to ganger om dagen vaskes, størknet materie skal pilles vekk. Det er blod, det er gråt, det svir nok, det er krem, det er sterilisering av smokker, det er å booke tid i tvättstugan tusen ganger i uka for å vaske kosekluter, klær og vaskekluter, det er minimalt med søvn på natta, og minimale sjanser for oppladning for foreldre dagtid.

Åh, jeg håper det ikke sprer seg. Visker bønner tusen ganger om dagen for den lille skatten min. Tenker på foreldre med barn som er plaget med sykdommer, eksemer og div div og syns synd på dem. Håper kremen virker. Håper gullet blir frisk snart, at jeg og storesøster snart kan nusse på Embla igjen.

I kveld skal jeg midt oppi alt på etterlengtet julekonsert med en vidunderlig og tøff dame: Carola! Har gledet meg så lenge. Kjenner at syk liten Embla legger en demper på gleden... men satser på at pappa klarer å trøste og passe på vel så bra som mamma kan...

6 kommentarer:

elisabeth sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
elisabeth sa...

ja, baconsyka e ikkje tell å spøk med. ikkje carola heller, før den saks skyld;)
Julia skal vaksineres på mandag hvertfall.
hehe... HATA at de skal stikk i den nydelige jenta mi!
(stikket altså, ikkje vaksina i sæ sjøl)

Love Peace Pionies sa...

Off, stakkars liten. Håper det gir seg fort!
klem

Love Peace Pionies sa...

har en utfordring til deg på bloggen min... hvis du har lyst...

Sukkerspinn sa...

God bedring til lillesøta, måtte det gå fort over!
Les om Rosengård i avisa i dag... be careful...!

mi-rachel sa...

uff da.
håper lille embla er frisk nå!