Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

onsdag 18. november 2009

kalas!

På mandag ble verdens vakreste Awa Linnea 3 år! Det ble feiret med brask og bram eller hva det nå heter på lørdag. Det var gøy! Fine venner, morsomme barn.

Barna begynner å ta plass rundt bordet...


Barna som forøvrig representerte 6 nasjonaliteter! fikk spise på kjøkkenet og der holdt de en voldsom holoi!
Tante Maria som var på besøk i helgen var en kort stund på kjøkkenet for å fikse grøt til fetter Matheo og ble regelrett kjeftet huden full av små 3-åringer...
...de hyttet med sine små pekefingrer og ropte av full hals:

"ingen vuxna! ingen vuxna! gå uuuut!!"


Hello Kitty's prinsesseslott


De voksne fikk også litt godt på fatet... deriblant Leila's cupcakes som visstnok var så søte at man har fyllt årets sukkerkvote etter en stk...


Tenk at Awa Linnea er 3 år! Så fort det går... samtidig virker det som en evighet siden lilla snäckan med svarta silkhåret som nattsykepleiern på barsel kalte henne kom ut til oss. 3 år siden livet ble forandret til det bedre. Siden alt ble mer intensivt. Skremmende. Artig. Fullt av store barnesmil, trillende latter, hårreisende trass, leker, Hello Kitty, Bolibompa og deilige små armer som holder hardt rundt halsen til mamma.
Vil suge til meg hvert eneste øyeblikk av tiden med min søte små.


8 kommentarer:

Anne Linn sa...

Så utrolig fint besök og så fin kake og ikke minst bursdagsbarn!! :D Du er en superdupermamma, Maria! Puss og kram fra meg her oppe i "nord" ;)

Love Peace Pionies sa...

Å herlighet for ei kake!!! Såg koseligt ud:)

Anonym sa...

Eva,Eva du har fikenbladet på feil plass!

Anne Linn sa...

MÅ bare gjöre en ny helsesjekk... Holdt på å le meg ihjel når jeg leste din kommentar på bloggen min for på dagen to år siden nå...

"anne linn! hva forer du ungen din med?!?!:D awa linnea var på 1 årskontoll for 3 dager siden, og hun er 9 kg og 73 cm! det er jo helt CRAZY!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D forstår du??? 3 cm skiller dem! 3 cm!!!"

(Olivia var 5 måneder, 9 kg og 70 cm... :o )

hva har vi for tall idag? :)

Anonym sa...

det så ut som en koselig barnebursdag! så koselig med jentefest! kul ide med marshmellowsspyd! kanskje de dukker opp i neste barnebursdag her i hjemmet! :)
Gratulerer så masse til Awa Linnea - 3 år! Syns d er VILLT å tenke på at vi har 3 åringer nå, Maria! Bare 15 år til vi skal arrangere bryllup, ja?
Hildeklem!

elisabeth sa...

Så flink du er å ordne til:)
Er det marshmellowsfondant du har brukt?

dronningmia sa...

Anne Linne, hehe: Awa = 13,5 kg og kanskje 93 cm? Husker ikke lengden! Embla var sist kontroll 6,3 kg og 63,5 cm. Skal på kontroll med henne igjen til uken. Olivia?

dronningmia sa...

Og Hilde: 15 år?!?! Kan vi ikke si 17 hvertfall? ;) Det er vel bare å begynne å fikse marshmellowsspydene til Den Store Dagen, så fort som tia går... eller hur? Ü

Elisabeth: Dyppet i lys kokesjokolade ja, og sen i kakepynt. Mmmmmektig.