Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

onsdag 3. januar 2007

all things new


ny blogg!


det tok litt tid å komme i gang...men så har det vært to veldige annerledes måneder med mange nye erfaringer og ting som har skjedd, og blogging har ikke kommet så grusomt høyt opp på prioriteringslista. men nå er jeg i gang!


for tiden befinner jeg og min lille familie (knis, det er litt morsomt å kunne si det sånn) oss i det høye nord, fortsatt på juleferie. det er fantastisk å være her oppe igjen, ha familie og kjære rundt seg...etter at awa linnea ble født har avstanden liksom blitt så mye større! får nesten lyst til å bygge hus på sommarøya, hahaha! men om litt under en uke setter vi kursen sørover igjen. det er med blandede følelser, for min del. men jeg prøver å finne ting som skal fylle programmet der nede med mer enn bleier og middagslaging og sånt da. skal for eksempel få meg en hobby, awa linnea og jeg skal for eksempel dra til vårt kjære ikea og shoppe...sånne ting man gleder seg til! også blir det jo gøy å treffe venner der nede igjen. dessuten skal vi ha med oss litt proviant til sverige, som også gjør hverdagene lysere: rømmegrøt, tomatsuppe (kan du fatte og begripe at de ikke har vanlig tomatsuppe i sverige?????) og selvfølgelig: norsk melkesjokolade. og melkesjokoladen skal vare leeeeenge...hver gang jeg får lyst til å bare måkke innpå, skal jeg tenke på kommentarer jeg har fått de siste 6 ukene som feks: "är hon gravid igen?", "kor stor magen din e fortsatt!"...sånne kommentarer som overdøver andre finere kommentarer, og som kan holde fråtsetrangen i tøyler.


oi, min lille datter våknet og krever sitt...men: jeg er på nett! velkommen til å følge min nye blogg...!:)

8 kommentarer:

elisabeth sa...

neimen, seeee!
så koselig!

elisabeth sa...

kommentaren ble sendt for fort...
kan umulig se for meg at du har så stor mage;)

Sukkerspinn sa...

Hurra så koseli me ny blogg! Finally! Ka gjør frua i helga? Lyst på litt bisøk? Sånn f.eks fredag eller lørdag ettermiddag/kvell? (Helst lørdag..) :D

Kathrine sa...

Gratulerer med ny blogg :)
Dronningen skulle jo kommet til Harstad en tur. Skal ikke avkommet treffe oldeforeldrene eller noe?

silje sa...

Gratulere med babyen.. så skjønn dåkker e :)

dronningmia sa...

takk takk:) koselig med kommentarer!

sukkerspinn: you're totally welcome!
kathrine: oldeforeldrene var her i jula...skulle gjerne vært i seigmennenes by, men tiden begrenser oss litt for mye. savner deg gruelig masse!

Anonym sa...

Hihi! Har ALDRI tenkt på at det ikke finnes skikkelig tomatsuppe her.. (på 3 år..) burde jeg skjemmes? :) Jeg er bare overlykkelig for at den svenske melken er MYE snillere med magen min enn den norske er! Nå kan jeg spise ALT! SÅ deilig! Men sjokoladen... o, ja! Lenge leve et lite stykke NORGE! Har spist 130g Stratos på mindre enn to uker.. Så jeg begynner å få mage (og noen ekstra kviser..:( ) Hopplahoppla, må visst gi min svenske bebis en blogg også snart. :) Nok prat på Marias nå.. :) Skulle være kanon å komme ned en helg så du slipper å kjede deg sånn - så kan du lære meg litt om babyer :) Puss o kram på dig, Maria! Klemklem Anne Linn

lappe samen silje sa...

hei hei!
så koselig at du har fått ny blogg. =) veldig koselig å høre kordan det står til med den lille familien.
du får bynne med sittups. her på skolen er det en som har gått ned sikkert 20-30kilo i høst. han er blitt så tynn. han er enda litt stor, men han va mye større da æ reiste herifra i høst. tenkte æ skulle bynne på samme diett som han har gått på. ingen godteri og tur kvær dag.
æ fløtte til tromsø å ska jobbe i jk, ser det ut til.
va veldig skuffa da det ikke blei nå argentina, men det va kanskje greit å. kommer mæ dit en gang i live i alle fall. æ må vel bli klar til å stå på egne ben og bo en plass uten kristne. det kommer nok. =)
smil