Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

torsdag 11. januar 2007

hjem kjære hjem?

man skjønner at man har fått en liten prinsessedatter når det ser sånn ut under pakkeseansen:til slutt fikk vi igjen koffertene uansett og satt kursen sørover. det var litt trist å reise fra familien. man vet at det er en god stund til neste gang man får være sammen igjen. og da blir savnet mye større liksom.norge...lengselen vokser.
nå er vi tilbake i ghettoland igjen. status er regn og en høy rakettskytingfaktor...hvem har sagt at nyttårsraketter hører nyttårsaften til du liksom? selv om snøen lar vente på seg i de sydlige breddegrader, senket vinterfølelsen seg over oss da vi åpna fryseren...det kan ei forklares, blott bare erfares - JULESTEMNING:francis tok en pause i iherdig eksamensinnspurt, var handyman og fikk avtint hele greia. deilig å kunne ha amnesti (oldemor har sagt at man skal unngå frysern når man ammer, for da kan man lett få brystbetennelse), og slippe sånne kjedelige ting:)
MEN jeg begynner ENDELIG å føle meg litt mer som meg selv igjen! har vært skikkelig housewife i de to siste dagene, og det er litt deilig å få unna ting uten å føle seg døden nær etterpå. føler jeg får mer og mer teken på mammarollen også, er ikke så usikker lengre. føler at jeg har begynt å forstå awa linnea mer, og tar ting mer med ro. men så er hun så snill også! ikke så mye pes med den ungen. nå som vi har kommet hjem har vi begynt prosjekt-sov-i-egen-seng, det tar litt tid om kvelden. ikke så mye gråt, bare en del misnøye og hun knør utrolig lenge før hun får det til. også sover hun kanskje 10-20 minutt før hun våkner igjen. blir litt byssing og sånn. men så sovner hun plutselig, og sover til hun skal ha nattmåltidet. jeg må desverre meddele at hun ikke så lett havner i sin egen seng etter det...vi har en tendens til å sovne av begge to. det kommer seg vel.
i det siste har hun begynt å smile utrolig masse! når hun har fått mat og stell er hun bare solskinn og alt er vel, prøver å prate og le, men det kommer som regel bare litt tørrhoste av det, hihi...men et ord har hun fått: gyyyyyyyyy!:) det er koselig.

vi har besøk av polly, og nå har gutta diska opp middagsmat, hærrli.
peace out: maria.

10 kommentarer:

SOLveig sa...

:)

fantastisk søt jente du har maria.
som æ kanskje snart får se?
dåkker skal i bryllup til mona og egil?

sollismil

mona sa...

ja ho kommer solveig og vi rope alle hurra hurra før det!!!
awa kommer sikkert te å bli en liten modell akkurat som mora;)
Koselig blogg maria! glede mæ te mer!
ps. veldig koselig å snakke med dæ på tlf!
Miss ju a lått!
suss og klem te awa
Mona

Sukkerspinn sa...

Nawww, ser ut som dokker har hatt ei skikkeli koseli familie-jul=) Ikkje vanskeli å tenke sæ til kem som sikkert va i midten av rampelyset;) Ho e så fin! Glede mæ til Malmö-tur allerede (Skal ikkje si d så høyt, men æ har drømt om City Gross TRE gang siden jul. :S )
*STOR klem t dokker begge*

Berit sa...

Koselig å se den nye bloggen din, og koselig å se kjente fjes fra det høye nord (",)

hannah sa...

you're beautiful in every singel way...
arti å se de engasjert onklan. ang prinsesse kan man vel si at det her e bare begynnelsen. :) Bare vent til ho skjøl bare vil ha på sæ prinsessekjolen...alltid, kor som helst og til en hver tid;)

skribenten maria sa...

solveig: yes, we'll be there og æ glede mæ GRUELIG masse! blir så gøy å se feks dæ igjen!:) awa linnea glede sæ også veldig til å møte en ekte kåfjordværing:)

mona: det va så koslig å prate med dæ igjen. i miss you. hiv dæ på flyet sørover dersom du treng litt relaxing time før den store dagen...;)

sukkerspinn: amen to citygrossdreams.

berit: koslig å se DÆ her inne:)

hannah: må nok innrømme at æ håpe ho blir å elske englevinga og tryllestava og alt sånt der;)

elisabeth sa...

heia:)
ja, vil gjerne kom til malmö, men det va jo det der med tid...

jenta di e nydelig, heldig med den;)

elisabeth sa...

..og marius og stine skal gift sæ 31.mars

connie sa...

smask-fin blogg maria!

og fin jente, flott uttrykk på det bildet altså :)

Kathrine sa...

Så godt å høre at du er tilbake til deg selv allerede. Hvis du forsvinner noen dager må du huske at det ikke gjør noe, og hvis hybelkaninene hoverer skal du bare true dem med hvor store de har vært hos meg.

Awa Linnea er nydelig og det er du også. Gleder meg masse masse til å se deg igjen.