Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

mandag 19. november 2007

Vi har en 1 åring i huset!

16. november var det hæla i taket og stormende jubel hos oss! 1 helt år har gått siden verdens vakreste skatt kom inn i familien vår.Det er vanskelig å tenke seg tiden før henne.
Det er vanskelig å tenke seg livet uten henne.
Det er herlig å leve livet MED henne!

Vi hadde en flott dag...med venner, mormor og morfar, godteri (noen privilegier på 1 årsdagen + en naturlig konsekvens av besteforeldrebesøk...), høy ballongfaktor, pakker, barneselskap, ja må hon leva og alt som hører med.

Åpne pakker på morgenen...tok litt tid før hun skjønte at det faktisk var noe inni papiret. Når hun først tok poenget, gikk hun rundt og leita etter flere pakker, smartingen vår!:)


Hos oss fikk hun sin første dukke, kinadukken Pia Lu!:) Den får mat og drikke og mange susser om dagen.Som vi kjempet for å få den som vi ville at den skulle bli...all ære til bakerens datter, min mor!:)Ferdigpynta til barneselskap, lakksko og sløyfer i håret er en selvfølge.9 kommentarer:

Kathrine sa...

Så søt hun er!!
Tenk at hun er ett år allerede.

Silje sa...

Ja, må hun leve...
Gratulerer lille Awa Linnea, 1 år og stor jente. Ønsker deg et supermega spennende år framover til din 2 års dag :o)

Anne Linn sa...

så koselig å se og lese litt. Nå er jeg helt stripete i öynene av din hvite tekst på den svarte bakgrunnen midt i natta. englebildene var fulle av striper :) Det siste barnekalasbildet påminte sterkt om våre egne bursdagsbesök for 24 år siden... skremmende, men litt koselig på en måte :)
puss o kram på deg min medsvenske!

Sverre sa...

Pia Lu :D haha! onkel glede sæ nokka dyrisk t dokker kommer ;)

prinsesselisabeth sa...

Neimen, så fantastisk!
Gratulerer så masse!

Håpa å få et lite glimt av dåkker når dåkker kommer:)

mona sa...

ååååå:):) hurra førr lille pia som e 1 år!!! tenk:) så fin ho va i kjolen som ho fikk hos ho "tante" mona....!! pia lu ser ut som ho blei en hit!! gøy!!
vi savne dåkker her oppi rogalandet!!
klem!
og en miniklem fra Anna te Awa Linnea!

jeanette sa...

et ord: NYDELIG! :)

Anonym sa...

Åh underbara Awa Linnea tänk vad tiden går fort! Hon är ju faktiskt fortfarande min favorit gullplutt !! Söööt som suckett!! Massa Pussar till henne!!/ Irena

Krøllosofen sa...

så søt hun er=) Ser ut som et skikkelig barne-party!