Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

tirsdag 29. april 2008

missing

Han kom inn i familiens liv på juleaften 2006, som en julegave adressert "Til Maria, Francis, men mest til Awa Linnea.". Han har vært hennes trofaste følgesvenn i senga, i vogna, i lek, på tur. Han har trøstet. Han har fått henne til å le. Nå er Lille Mø borte.Det er et mysterium hvor han har blitt av. Han ble sist sett i senga fredag morgen. Awa Linnea og jeg skulle vaske klær, og han skulle egentlig vaskes han også, han var blitt ganske skitten igjen. Men vi glemte han av. Mange turer opp og ned i tvättstugan, før jeg plutselig kom på at vi hadde glemt å vaske han. Senere på dagen kunne vi ikke finne ham. Hvor er han? Vi vet ikke. Vi har lett i hver krik og krok, under senger, sofaer, bord, hyller, puter, tepper...i klesskap, i klær, i kofferten til Awa Linnea, i dukkesenga og dukkevogna, bak bøker, i kjøkkenskap, i gangskap, i fryseskap, i kistebordet, i søppelskap, ute på vei til tvättstugan, I tvättstugan, på verandaen og i hagen til O. Fisk.

Det er ingen spor etter ham. Mange teorier har blitt utarbeidet på hvor han har tatt veien. Har katten til O. Fisk spist ham? Har Awa Linnea gjemt han på et veldig hemmelig sted som vi ikke vet av? Har han blitt levende og rømt? Siste teori er lite trolig, hvorfor skulle han rømme fra et trygt og godt hjem? Awa Linnea har trøstet, trillet og matet ham varenda dag. Mor i huset er nesten mer lei seg enn datteren i huset er. Både far og mor i huset drømmer om ham om natten.Det har blitt vedtatt at vi må gå til anskaffelse av en subsitute-Lille Mø.
Jeg trålet de fleste leke-/barne-/barnevogn og utstyrs-butikker som selger merket. Jeg ringte de resterende. Han er utsolgt overalt. Nå skal den ene lekebutikken bestille inn Lille substitute Mø til Awa Linnea.
Personlig sliter jeg med valget. Det blir liksom ikke det samme. Hva skal jeg si til Awa Linnea når hun blir større og lurer på hvor hennes biologiske Lille Mø er? Og hvor ER Lille Mø?

7 kommentarer:

Sverre sa...

Stakkars bane :(

Astrid sa...

Å nææææiiii!!!
Redda Møøø, död eller levande!!!
No ble jeg nesten litt lei meg. Tross alt er jeg jo litt stolt for at lille-Mø trakk det lengste strået når kosedyr skulle velges. Han var jo først hos oss:)
Håper dere finner han.
Stakkars stakkars Awa...

Anonym sa...

Ville bare skryte litt av bloggen din! Den er virkelig flott og til stor inspirasjon for en fersk blogger!

Og fra en mø-glad-jente til en annen; håper lille-MØ dukker opp!

Klem fra Marte Ø. (store-MØ)

tante bj sa...

har du sjekka inni dynetrække....spørsmålstegn

hilsen tanta di som skriver på farn din sin nydata from usa med et uforståelig tastatur...!!!!

dronningmia sa...

astrid: sant det e forferdelig! kanskje man kan lage nytt barnetv based on this true story?;) blir ikke det samme med en substitute-mø....:(

tante bj: ja, til og med i dynetrekket har vi sjekka....:(

marte ø: koselig med kommentar fra en anonym!:) og takk for komplimentet!:) du må gjerne legge inn linken til din blogg.

Anonym sa...

oh no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
æ føle at nån har tatt lille-mø....æ kjenne....æ kjenne at det e ein mainn!! hm.....?? kanskje den naboen du snakka om???

mini-mø som AnnaEmilie fikk hos Awa Linnea sørge!! kor e han??? storebror e borte!!
vi håpe han dukke opp! virkelig!

Mona, Anna og MIni-mø!

Samar sa...

Hej!

Jag såg en syster/bror til Mö förra helgen i en butik.

Jag vet var du kan köpa en ny Mö til lilla Awy!

;-)