Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

torsdag 10. april 2008

takk for støvsugern!

På en dag preget av en Awa Linnea som neeeeeesten er ferdig med de såkalte klage-og-syte-dagene etter omgangssyka, på en dag når man selv kjenner seg ganske syk og off, og man bare venter på at mannen skal komme hjem og avløse en...på en sånn dag vil jeg løfte blikket og fokusere på noe som gir meg sjelefred.Støvsugeren.

Jeg elsker følelsen av å fjerne rusk og rask, vogngress, brødsmuler, andre smuler, hybelkaniner...ja, ting som har en tendens til å samle seg alt for fort på gulvet. Sånne ting som gjør meg stressa og ukomfortabel. Sånne ting som gjør det umulig å slappe av. Jeg elsker å kunne gå på gulvene uten å få leverposteibrødsmule i sokken, eller se uønskede hybelkaniner løpe til nærmeste krok for å hjemme seg.

Å støvsuge gir meg fred i sjelen. Det gjør at jeg kan legge meg på sofaen med mac'en i fanget, men god samvittighet. Det gjør livet bedre rett og slett. Det var verdt å støvsuge selv om man har vært uggen og kvalm og hatt vondt hele dagen. Det var så absolutt verdt det.

Takk til den som oppfant støvsugeren!

5 kommentarer:

Kathrine sa...

Uff, nå vet jeg ikke helt hva jeg skal si.

Sukkerspinn sa...

Vet du ka som e enda bedre? SENTRALstøvsugeren! Det og flygel e det eneste æ har bestemt mæ for at huset mitt skal ha.
Håpe d e bare utslitthet og ikkje spysjuka du åsså har fått. God bedring, love.

Anonym sa...

Du kan når som helst og på så kort varsel du bare vil, komme til oss og bruke støvsugeren vår!!! Velkommen :o)

Klem fra Silje-mor

BLAFREBLOGGEN sa...

Denne støtter jeg! Men finnes det en støvsuger som kan støvsuge av seg selv? Skulle gjerne hatt den. Okei. Har du funnet forhandleren vår i Malmö nå forresten? Vi er spente på vår svenske debut denne våren og håper selvfølgelig det er HELT tomt der når du eventuelt stikker innom. Du må komme med en liten rapport etterhvert :-) God helg!

Anonym sa...

vet du ka maria!? æ har det HELT likt!! ingenting gir mæ en større tilfredsstillelse enn å støvsuge!
i dag har vi lagd barnerom te anna og vi har flytta opp:)nu som alt e ferdig sitt æ bare her med et salig glis:) fantasisk! alt e ryddig i skapan, stygge klær kasta, alt støv og dritt som samle sæ under senger og skap e vekke og alt e ryddig og fint:)

mona!
æ elske det!!!