Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

onsdag 22. oktober 2008

Gøteborg

Desverre fulgte ingen kamera med oss på tur... men vår lille kärleksresa var bl.a fyllt med:

Hotell-luksus:

Jeg ELSKER å bo på hotell. Og det beste er frokosten! Frokosten på vårt hotell var meget, meget bra. Masse yogurt, pålegg, frukt, pumpafrö og div andre frø, egg i forskjellige varianter, bacon, pølser, godt brød, god kaffe, god juice, nystekte vafler... mmmm! Og dessuten hadde vi NRK på rommet!!!:)

Konsert på Liseberg:

Veldig bra! Men Francis og jeg konkluderer med at Katie Melua er best når hun står i ro med gitaren sin, og ikke danser rundt som en psycho på speed.

Mys på den beste kaféen,Soho.

Jeg rakk å lese denne boken:

Og begynne på denne boken:

Anbefales!

Vi spiste her, hvor vi også feira 3 mnd jubileum for 5,5 år siden! Veldig koselig. Anbefales for alle som skal til Göteborg.

Gikk på kino og så "Arn - riket vid vägens slut".

STOR skuffelse! Eneste høydepunktet var Anders Baasmo Christiansens fantastiske kommentar: "NOOORGEEEEE!!!!!" midt i stridens hete. Det var nesten så jeg og Francis reiste oss opp på kinostolene og jublet med!:)

Konklusjon på turen: fantastisk fin getaway. Og vel hjemme hadde Awa Linnea hatt the time of her life med farmor og tante. Hun hadde sjarmert til seg en liten Pingu-bamse (Awa Linnea er helt Pingu-frelst) og fikk dukkeservise i for-tidlig-bursdagsgave. Nå lager hun kaffe til Pingu og Lille Mø hver morgen.

Dessuten fikk jeg tilbake hjemme-eksamen og jeg fikk A! Er overraska og veldig, veldig gla. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis med A på eksamen! :)
Gi lille gnomen en klem fra tante Maria, syns æ ser ho og Pingu!!! haha....

ziarah sa...

Gratulerer med A! Og åh, gled deg og gru deg til Tusen strålende soler... den ER så fin og trist!