Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

fredag 11. mai 2007

jeg ELSKER popcorn!

og jeg elsker indianerne, eller hvem det nå var som oppfant popcorn!
det er jo så godt! jeg elsker grytepopcorn, micropopcorn, kjøpepopcorn, for ikke å SNAKKE om kinopopcorn! men i dag koser jeg meg med kjøpepopcorn, og jeg fröjder meg! det starter med den vidunderlige duften som stiger opp i det du åpner posen, og fortsetter jo bare til uante høyder når du starter etegildet.........mmmmmmmmmmmm!!!
allerhelst burde man være alene når man spiser popcorn, for da behøver man ikke å tenke på skikk og bruk. da kan du bare gafle i deg og stappe munnen full med de deilige poppa maiskornene. og man blir jo ikke lei! once you pop you can't stop liksom. dessuten er det sunt. men det bryr jeg meg faktisk ikke så mye om:)bedre snacks skal man lete lenge etter.
ihvertfall i dag.

5 kommentarer:

prinsesselisabeth sa...

en annen god ting med å spise det alene; man slipper å dele med noen!
mohahahahahahahaha!

dronningmia sa...

i hear you sistah!

Anonym sa...

æ kan spise tre micropopper på en kveld! men som du sa.....må da være aleine.... forresten har det vært grand prix selskap hos linn iren i kveld og hun og egil tok av:) de elske det begge to. nesten komisk for et par de blir i den settingen!! du hadde ledd av de....

Sverre sa...

Popcorn rules!! spesielt den røde pakken som vi bestandi kjøpe når du e her ;) (dvs. "heime")(på sommarøya) :)

g sa...

tørka dåkker de fettate popcornfingran på boksa?