Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

mandag 7. september 2009

min nye elskling(Eller, den er vel egentlig vår.)
Deilig med espressomaskin i huset! Det skal ikke mer enn en caffe latte eller cappuccino eller caffe mocca til for å forgylle permisjonslivet mitt...! Ü
Det fine med denne nye elsklingen er at det åpner opp for følgende prosjekt: finne de fineste cappuccino-koppene, cortado-glassene etc etc. Det slo meg også i morges at jeg nå kan kjøpe Chai te på Espresso House og lage den beste chai latten som finns hjemme... luksus! Må også finne den fineste termokoppen, chai latte i termokopp på trilletur i høst = perfekt hverdagsidyll.

Deilig start på en ny uke.
Elsker livet.

7 kommentarer:

Idahar sa...

hihi, ja det er de små gledene vettu:-D
Jeg har tenkt meg på Ilva i morgen jeg, har så langt bare vært i nettbutikken og kikket. Men, skjønner det nå som det nærmer seg flytt at jeg bare måå inn i butikken! hoho :-)

cecci85 sa...

ååå jeg fikk åsså lyst på:)

dronningmia sa...

Løp og kjøp!
Vår ble funnet for under 100-lappen (!) av en kompis som tråler brukthandler rundt omkring... Ü Fint med sånne plasser der man ikke helt fatter verdien av det man skal selge videre... ;)

Ida: ILVA...! Ü Ü Ü

micano sa...

gratulerer med kaffemaskin! :-) Kos deg med permisjonen! :-)

Anonym sa...

Så herlig! :o)
Gleder meg til å komme på besøk til dere!!
-Beate-

-Rita- sa...

så fantastisk Maria.. :):)

yummy mummy sa...

Oi! sånn har jeg også lyst på! men kan fort bli veldig dyrt det der. Hørtes jo herlig ut med trilletur og hjemmelaget gooood kaffe i fin termokopp *drømme*