Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

onsdag 3. september 2008

God morgen!

Dagen starta litt hmm...dårlig. Ble sjokk-vekka av Francis som sprang for å nå forelesning. Har hatt en litt trist og lei datter på mårrakvisten. Man har liksom kommet til et punkt i livet når det ikke handler om å stå opp på feil fot, for det er så mange føtter som skal opp å stå at faren for at en av de startet feil på mårran er litt større...! Men enden kan likevel bli bra. ;)

Men nå har vi hvertfall fått i oss frokost med deilig smoothies. Awa Linnea ser på Världens största kör på Barnkanalen, og snart er vi klar for barnehage og skole. Skal også innom byen å gjøre noen viktig innkjøp, skolebøker og accessories...:)

Ha en fin dag allesammen!

5 kommentarer:

prinsesselisabeth sa...

Så UTROLIG vakker dåkker e, mor og datter:)

Maria sa...

Åh, takk...det varma mitt hjerte!:)

lizzborn sa...

JA dere er nydelige!! herlig bilde:) snakker Awa Linnea svenska nå?

dronningmia sa...

Nei, hun bytta ut de svenske ordene sine med norske under sommeren...men det kommer vel nå son hun har begynt i barnehage!;)

Sukkerspinn sa...

Ååå, dokker e så nydeli, og æ merke bare at det VRIR sæ i sjela og venninne-organet mitt hver gang æ les om nye eventyr fra sverige. Savne savne! Lure på om det går an å ha novemberpraksisen sin i sverige...
*sukkerspinnklem*