Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

tirsdag 16. september 2008

A small step for mankind, a big step for me...

Etter mange måneder, og faktisk et par års drømming og fundering og analysering og vurdering, har jeg omsider tatt det enorme steget. Kl 9:40 i morgen har jeg booket tid på Sex Stolar, hvor min kjære frisør skal gjøre en extreme makeover på meg. Neida, jeg skal ikke klippe meg guttekort for å ligne på Cathy i Helene og gutta.
Jeg skal trå over i brunettenes verden...eller hvertfall en nyanse av deres verden!

Etter at avgjørelsen ble tatt har jeg gjort meg en del funderinger rundt dette. Do blondes have more fun? Hvordan kommer dette til å forandre meg? I sommer mistet jeg liksom litt av identiten min, når min kjære svigersøster ble til Maria Voll, haha! Og hva nå når de blonde lokkene forsvinner? Blant mine kjære fjortiser går jeg ofte under navnet "Legally Blonde 3" (long story), men hvem blir jeg nå? Kommer jeg plutselig til å bli mørk og mystisk og more likely to become a lawyer nå?
Hvem blir jeg nå? Eller forblir jeg meg? Kommer jeg plutselig til å bli bedre i matte? Kommer italienerne til å bry seg mindre?

Blir det litt:VS.
nå?

Hvem vil du helst være? Eller kan man krysse de to?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oioioi, jeg er så innmari spent på resultatet!! Må du virkelig vente så lenge før du legger inn bilder av deg før og etter?? For det forventer jeg jo...

En annen ting, by the way. Du har mer eller mindre lovet bilder fra lillebror og fruens bryllup. Har fulgt med og fulgt med men kan ikke si at jeg har fått med meg at du har lagt ut bilder av det lykkelige paret??

Gleder meg til bilder av både det ene og det andre, nemlig :o)

Silje-mor

Anonym sa...

av de to ville æ virklig hatt utseende te marilyn:D hehehe
Men du va virkelig nydelig som brunette!!! du e så tøff som gjorde det!!
æ har vært blond og mørk om en aen heile livet og man har det like artig uansett farge:) men italieneran og grekeran vil kanskje ikkje være så intens nu....kjipt?! men hvis du bruke miniskjørt så kanskje...?!:)

mona:D