Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

onsdag 25. februar 2009

genomlycklig.

For noen uker siden fikk jeg æren av å skrive i Mine Venner-seksjonen av skoledagboka til en av fjortisene på Café Life! Skoledagbok! Hadde du det? Jeg levde og åndet for mine Oh Boy-skoledagbøker...de var fulle av mye rart, og ble brent på bålet i peisen til mamma og pappa for en god del år siden...hehe, innholdet er for evig en hemmelighet. Pappa sa under skoledagbokbrennings-seansen at "dettan kommer du tell å angre på, Maria!". Ja...på en måte angrer jeg...på en annen måte ikke. (Angrer mer på at gamle ❤-brev gikk samme veien, de er jo mest bare koselig.).

Uansett, i sånne Mine Venner-seksjoner får man så mange spørsmål som jeg syns det er litt vanskelig å svare på av og til. Favoritt-ditt og favoritt-datt. Hva vil du bli når du blir stor og sånt. Hva er det beste du vet? Hva er det beste som har hendt det?(Haha, i en gammel Mine Venner-bok fra 1. klassen har jeg skrevet på Favoritt-popgruppe: Ahahah. Det var fordi jeg prøvde å herme Mona som hadde svart A-HA på sitt svar. Hehe. Jeg visste ikke hvem A-HA var, annet enn at Mona skrev "Morten Harket" i et ❤ inne i hånda si, etter at han opptrådte på Redd Barna-aksjonen på den tiden. Fnis. ) På ingen av disse spørsmålene har jeg lett for å svare bare én ting.

Hva er det beste som har hendt deg? Livet mitt er jo fyllt med fantastiske minner, verdens beste familie, gode venner, den fineste ektemannen, snart to deilige døtre. Hvordan kan man velge bare én ting?

Denne knerta kommer hvertfall svææææææææææært høyt opp på lista:


5 kommentarer:

Irena sa...

Åh! Vad fiiiin Awa linnea är!! :-)

dronningmia sa...

Ja, hon är världens vackraste och roligaste! ❤

Anonym sa...

hahaha eller ahahah:D
jeg husker min tid med a-ha og "vill vakker og våt" hjelpes!
jeg har lyst å se den boka, må jo bare være mange morsomme gullkorn av gjengen på øya!:)
søta di e så stor nu:) førr ei fiiin storesøster ho blir:)

Anonym sa...

hahaha eller ahahah:D
jeg husker min tid med a-ha og "vill vakker og våt" hjelpes!
jeg har lyst å se den boka, må jo bare være mange morsomme gullkorn av gjengen på øya!:)
søta di e så stor nu:) førr ei fiiin storesøster ho blir:)

Amelie78 sa...

Så herlige bilder! Nydelig jente du har!

Hilsen Amélie - også snart mamma :)