Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

fredag 6. februar 2009

Ting som skjer... Ü

Jeg hadde tenkt å komme med en bilderik oppdatering av forrige innlegg...men mine bilderike planer gikk i vasken når 1) Resultatet av den nyomtrekte stolen av en eller annen grunn ikke har kommet med når bildene ble overført fra kamera til data 2) Min kjære mann har tatt med seg kamera ettersom han fotograferer i bryllup i helga, ergo overlater meg inkapabel til å fotografere nytt resultat 3) Mobilen min av en eller annen irriterende og merkelig grunn nekter å overføre filer via bluetooth og kabel heller ikke fungerer

Ergo: bilder følger senere (les: etter helga).

1) Stolen (eller fåtöljen som det så fint heter på svensk) er ferdig! Anna sømmerske hadde gitt meg følgende forhåpninger: stolen skulle være ferdig om 1 mnd. Den som kjenner meg vet at jeg er typen som helst gjør alt ferdig med en gang og 1 mnd virket ærlig talt som en evighet for meg. Vel...vi satte i gang arbeidet tirsdag morgen. Fryktelig lite motivert gikk jeg på forelesning om hvorfor vi og sjimpansene stammer fra samme Moder Eva og vi ble avbrutt i arbeidet. Men fordi great minds think alike og fordi jeg gjorde alt som i følge Anna sømmerske er gørr (les: syingen), og sikkert litt pga min pågangsvilje, fortsatte vi arbeidet tirsdag ettermiddag og kl 22:30 var stolen ferdig! Jeg elsker den. ❤ Og enda mer: å trekke om møbler er sinnsykt gøy!! Gimme more!

2) Positiv overraskelse hos frisøren på onsdag: jeg var visstnok hårmodell og betalte ikke en svensk krone! Hehe. Og er attpåtil fornøyd med resultatet. Selv om de ga meg en såkalt Väl-föning før de sendte meg ut døren. Ergo så jeg litt sånn 1993-Glamour ut på bussen hjem.

3) Babyteppet. Jeg strikket de 31 omgangene bare for å oppdage at når jeg sovnet av med strikketøyet i fanget kvelden før (ikke le) mistet jeg flere masker, ergo stort hull, ergo rekk opp og strikk på nytt. So I did. Og når babyteppet denne gangen var ferdig viste det seg at jeg hadde strikket skikkelig stygt (oi, der var du vitne til et innslag av stylistics: Assonance (ordene begynner på samme bokstav). Philip Clovers tyranni finally paid off). Perfeksjonisten Maria kan ikke ha et halvstygt strikket babyteppe. Ergo rekte jeg opp halve teppet og fortsetter med godt mot. Og egentlig er det bare koselig...jeg kan jo som sagt ikke strikke noe annet. Nå kan jeg kose meg med babystrikking en stund til.

4) Babyalbum-plan er foreløpig lagt en ukes tid på is ettersom jeg plutselig fikk en god dose lekser fra Jean.

5) OG VIKTIGST: I dag har vi vært på ultralyd! Her skulle jeg så inderlig gjerne ha vist fram et bilde av vår datter som er beregnet til å komme 5. juli! ❤ Det gjorde sååå godt for mammahjertet å få vite at alt er bra med skjønnheten! Der inne lå hun og sprellet like mye som storesøster gjorde på første ultralyden. Hun tok til og med hånden-over-pannen-åh-jeg-dåner-gesten for oss! Hehe... elskede unge! ❤ Mens jordmor undersøkte kjente jeg hvordan hun sparket og rørte på seg der inne. Det er forresten såååå koselig å kjenne spark og bevegelser flere ganger om dagen. All aktiviteten gjorde det litt vanskelig å avbilde henne, men vi fikk se henne (og fikk med et par bilder) i vanlig 2d og også i 3d. Jeg ❤ å være gravid.

Vel...jeg er gressenke i helgen altså, og nå er det popcorn, godis (behøver ikke å dele - jippi!!!), Grey's Anatomy og Private Practice som gjelder i heimen.

God helg fra en lykkelig Dronningmia! Ü

6 kommentarer:

prinsesselisabeth sa...

å, helluuuu, liksom;)
gratulerer med datter nr.to:)

Samar sa...

wwiiiiiiii!!
Jenter ruler i NG fam! Gratulera!
Foreslag på namn: Samar!
Betydning:
-lovprisa Herren med instrument, hebraisk.
-fest under månens sken, arabisk.
-åsna, zigenarsk dialekt i rumäninen. (inte den bästa betydelsen på namnet, men de två första är väl bra?)

;-)

dronningmia sa...

Hahahaha, Samar!! ❤

Marika C. Hetland sa...

Hei Maria!
Så gøy at dere venter datter nr2!!! Gratulerer masse!! Vi venter en liten skatt i august, så gleden i heimen er stor! Skal til jordmor på tirsdag for første gang. Gleder oss!!! Lykke til videre!
SMIIIIIL

rosin85 sa...

ååååå! så koselig at det blir enda ei lita jente! =)
Og gjør jo ikke noe om man må rekke opp noen ganger før man blir feridg med strikkingen. Mamma sa en gang at det kjekkeste med å strikke var å rekke opp. Forsto ikke før for en liten stund siden at det var ironisk ment når hun sa det. Så lenge trodde jeg faktisk at det var slik at hun syns det var gøy å rekke opp. Fant fort ut når jeg begynte å strikke selv at det ikke stemte. Men hva gjør man vel ikke for et bra resultat vel. Er jo det som er viktigst.
Det er helheten, og ikke delene som betyr noe vettu.

Sukkerspinn sa...

Maria, grattis så masse med kommende sjokoladeprinsesse nr. 2! Æ blir så gla av å lese bloggen din, spesielt på forelesninge om mikroorganisma på lab'en og kor ufatteli sannsynlig det e at alle stamme fra samme plass... Yep, yep, ignorant fools, sir æ bare.
Ha ei nydeli uke!