Velkommen!

Bloggen min faller utenfor de typiske kategoriene... jeg blogger mest som jeg vil, om hva som faller meg inn, og når jeg har tid, inspirasjon eller får bloggeånden over meg.
Jeg er kjempegla for at du stikker innom og setter Stor Pris på et hei fra deg i kommentarfeltet...

mandag 2. februar 2009

Ting som skjer...

Denne uken gleder jeg meg til:

1) Å begynne det spennende arbeidet med å trekke om vår fine, gamle stol! Anna skal hjelpe meg, hun er proff sydame og god venninne. Har fått tak på fint stoff, og kule, merkelige arbeidsredskaper jeg aldri før har sett og ikke vet navnet på. Bilder kommer på det ferdige resultatet...jeg klør i fingrene etter å begynne!!

2) Å gå til frisøren! Har ikke klippet håret siden starten av september...og det trenges! Mine siste frisørbesøk har vært en del av Plan Blonde Power Back, som forøvrig går ganske bra! Tar small babysteps for å hele tiden opprettholde mest mulig naturlig resultat, hehe. Men ang. klipp hos frisøren: frisørbesøk er som reget også svært skrekkbetonet for meg. I natt begynte jeg (som vanlig) å drømme mareritt om at frisøren (en merkelig lærling???) skamklipte meg uten å spørre hva jeg egentlig ville. Forferdelig! Når det gjelder hår er jeg litt som Samson, og tar derfor ikke lett på sakser og sånt.

3) Café Life og biokväll på torsdag! Jeg er bare med på Café Life en gang i mnd nå for tiden, og det skal bli skönt å tilbringe litt tid med harbarka fjortiser. ;)

4) Ultralyd! Vi har endelig fått tid! Fredag denne uken skjer det Store and I can't wait........!❤ Blir så spennende å få se skatten. Håper alt er bra? Forøvrig tror jeg 1) at det bare er én der inne, og 2) at jeg ikke er lenger på vei enn hva vi trodde. For jeg leste i dagboken min fra da jeg var gravid med Awa Linnea, og når jeg var like langt på vei som jeg var nå, var livmora mi rett under navelen også. Da reagerte ikke (den norske) legen i det hele tatt, men sa det var normal størrelse. Så hvorfor barnmorskan Berit reagerte som hun gjorde vet jeg egentlig ikke...

5) Å ordne ferdig fint babyalbum till Awa Linnea! Sånt er såååååå kos! Hadde en (stygg) album med dårlig funksjon. Fant en fin album med bra funksjon, så her skal det transkriberes og framkalles bider og pyssles som best.

6) Å strikke ferdig deilig babyteppe til juliskatten. Jeg kan egentlig ikke strikke, hvertfall ikke noe mer komplisert enn Bånsull-teppet, som er rett (???) hele veien...haha, jeg kan ikke engang termene! Men teppet blir fint! Mykt, luftig og deilig, naturhvitt. Dersom det er en prinsesse skal jeg tre hvitt silkebånd ytterst langs kantene. Dersom det er en prins skal silkebåndet være brunt. Og mamma hekler fin kant på det også.

7) Monica har utfordret meg til å hente fram det 6. bildet jeg la ut på bloggen min! Det blir dette:Her var Awa Linnea 8 uker gammel, foreviget på Hansacompagniet i Malmö, hvor vi, etter mye om og men, fant en ammevennlig kafé med plass! Smokken ser gedigen ut, hehe! Det var svigermor som sa at vi skulle teste 6 mnd+ smokk på henne, for hun ville ikke ta de nydfødt-pingle-smokkene jeg hadde kjøpt (hvor det t.o.m sto "sjokoladeskatten" på!!!).

Nå skal jeg strikke ferdig babyteppet (31 omganger igjen), før jeg inntar flittig-student-med-ørepropper-så-jeg-ikke-distraheres-så-lett-posisjon og leser om hvor obvious det er at vi og sjimpansen stammer fra samme Moder Eva. Hehehe.

4 kommentarer:

Irena sa...

Hej! Vilka härliga saker du har att se fram emot :-) weei!

ziarah sa...

Jeg blir også kjempenervøs når jeg skal til frisøren - men ble veldig fornøyd denne gangen :)

Spennende med ultralyd! Vil dere vite om det blir gutt eller jente på forhånd, eller?

Kathrine sa...

Jeg har fått sååå koselig brev!
Jeg har vært borte noen dager så det er en stund siden det kom, men jeg fikk det altså nå. *planlegger skikkelig svar*

Samar sa...

Jag gläder mig med hela min blodpumpe till å höre om det en muhamed eller en fatima du har i magen din...;-) eller om det är mer än en...
ohhhh tänk, kanske i juli så är du tre-barns mamma .....!!!!